Mest pålidelige marked brugte biler

Rangeringen af ​​de mest pålidelige modeller, i henhold til DekraRangeringen af ​​de mest pålidelige modeller, i henhold til DekraRangeringen af ​​de mest pålidelige modeller, i henhold til DekraRangeringen af ​​de mest pålidelige modeller, i henhold til Dekra

Dekra er agenturet ansvarligt for udførelsen af svarende til vores ITV i Tyskland, men hans arbejde er ikke begrænset til at gennemgå køretøjer. Ud fra de data, der er opnået i disse anmeldelser, udvikle en omfattende pålidelighed rangordning.

De bruger den såkaldte DFI (Dekra falut Indeks eller fejlprocent på Dekra), som sammenligner de fejl til stede i et køretøj med det gennemsnitlige segment. Således får nogle bakket op af et væld af oplysninger opnåede resultater fra ingen ringere end 15 millioner analyser i mere end 500 modeller. For at få ekstra pålidelighed, ikke giver statistisk signifikans til en model, hvis den er blevet revideret mindst 1.000 gange.

Inspektioner er opført i tre intervaller på kilometer: 0 til 5000 mil, 50.000 til 100.000 km, og 100.000 til 150.000. Og for første gang i år har skabt en sektion lanceret på markedet i de sidste tre års biler, hvor kun det tager hensyn til den første interval kilometertal. Der er også en klassisk bil sektion, hvor biler over 30 år er værdsat mest populære, og en til regelmæssige biler på brugte marked som de er blevet afbrudt.

Gennem denne metode, har Dekra konkluderede, at modellen med færre fejl er Audi A6, i alle tre kilometertal intervaller. Resten af ​​rækkefølgen, ved segment, som beskrevet nedenfor:

mest pålidelige bil på markedet i tre intervaller Mileage: Audi A6 (DFI 94,6)

Små biler: Honda Jazz (DFI 74.6)

Kompakte biler: BMW 1-serie (DFI 86.3)

medium / sedan bil: Volvo S60 / V60 (DFI 89.4)

Premium biler: Audi A6 (DFI 94.6)

Sport / cabriolet: Audi TT (DFI 81.1)

SUV / SUV: Audi Q5 (DFI 89,3)

MPV: Ford C-MAX (DFI 80,0)

Varevogne: Mercedes Vito (DFI 67,0)

store varebiler: Renault Master (DFI 63,0)

Du kan også være interesseret

De mest pålidelige biler på markedet

Biler og mere pålidelige og værdifulde brands, ifølge Consumer Reports

Hvad er svigt i biler og kompakte SUV'er bedste sælgere?

Mærker og top bedømt biler i januar på internettet