Pålidelighed: færre minibusser besøge værkstedet

MPV'er pålidelighedMPV'er pålidelighedMPV'er pålidelighedMPV'er pålidelighed

Renault Scénic

Pålidelighed: 17.5 ud af 20

Pålidelighed er exceptionel siden dens begyndelse. fylder i det mekaniske afprøvet i talrige modeller af Renault-Nissan gruppe. I 2010 en serie af Scénic bør deltage i workshoppen at drage fordel af en ændring af bremsepedalen, hvor skate risikerede komme ud. Med hensyn til resten, er det tekniske grundlag af den tidligere model er blevet genoplivet for denne nye generation. Bortset fra den tilbagekaldelse for bremsepedalen bliver ikke fundet nogen tilbagevendende fiasko. En overvågning levetiden af ​​sliddele. Faktisk forbedre den samlede niveau af pålidelighed er blevet ledsaget desværre ved et fald i levetiden for dæk, bremseklodser og skiver, og kobling.

Kvalitet: 4 stjerner

Indvendigt er der de opskrifter, der gjorde en succes Scenic II med en poleret finish. Instrumentbrættet er dækket, i sin øvre del med et tykt skum belægning. Kvaliteten af ​​stof af dobbeltdøre, trim og det samme tæppe er værd højere kategorier. De nedre dele er fremstillet af materialer resistente.

Det er vores opfattelse

Produceret i Douiai, nordøst for Frankrig, denne tredje generation Scénic Renault demonstrere beherskelse med hensyn til pålidelighed. Og i forhold til ovenstående, det bringer en reel plus i kvalitet finish.

Mazda5

Pålidelighed: 17.5 ud af 20

Pålideligheden af ​​Mazda 5 er eksemplarisk. Lad os dog bemærke, at vende tilbage til butikken for at omprogrammere motorstyringen modul vis Diesel udsender hvid røg, for at eliminere risikoen for motorens acceleration. Nogle benzin versioner har nydt godt under garanti, udskiftning af lyddæmperen, tidligt forværret.

Kvalitet: 3 stjerner

Mazda tilbyder 5 et godt niveau af opfattet kvalitet. Justeringer, præcis, undgå vibrationer. Præsentationen er gunstig, på trods af den allestedsnærværende hård sort plast.

Det er vores opfattelse

Mazda har altid været på den førende trio af vores undersøgelser. Og Mazda 5 er ingen undtagelse: En aldrig tvivlet pålideligheden og kvaliteten af ​​finish, forstærket af den seneste facelift.

Toyota Verso

Pålidelighed: 17 den 20.

Produceret i Tyrkiet på platformen Avensis, Verso fylder langt de fleste af mekanik. Niveauet for mekanisk og elektronisk pålidelighed er meget god. Men de var små fejl. Lad os bemærke sjældne tilfælde af funktionsfejl elruder, på grund af defekt oprindelige programmering. berigtigelse af eftermarkedet bremseskiver i nogle tilfælde har også været nødvendigt.

Kvalitet: 3 stjerner

Produktion er forbedret. Præsentation indsats er indlysende. I mangel af at være blød, materialerne er tætte. Lad os dog bemærke, manglende lydisolering.

Det er vores opfattelse

Med en næsten uangribelig pålidelighed og et højt niveau af opfattet kvalitet, kan den kompakte MP køretøj Toyota nemt rival stjernerne i segmentet.

Opel Meriva

Pålidelighed: 16,5-20

Produceret i Zaragoza, den nye Meriva afslører en meget god pålidelighed. Låner fra andre mekaniske modeller af Opel rækkevidde. Omkring 1,7 CDTI Diesel forbliver partikelfilteret det største problem, der sætter tunger logrer om ham: hans regenerering Systemet skal omprogrammeres. Nogle 1,4 benzin er kendetegnet ved deres forbrugstilbøjelighed olie.

Kvalitet: 3 stjerner

Indvendigt slashing skuffelse. Den faste instrumentbrættet giver et indtryk af soliditet effektiv. Men de mange stykker, især på midterkonsollen, har for mange huller.

Det er vores opfattelse

Design meget personlig, ubestridelige pålidelighed og frem for alt den første multi-purpose køretøj udstyret med bagdøre, der åbner mod march: Den Meriva har argumenter. Men hans afslutning lider nogle huller.

Opel Zafira

Pålidelighed: 16,5-20

I 1,9-liters diesel, fandt vi forekomster af tilstopning af partikelfilteret, med en mulig stigning i oliestanden. Dette kan føre i ekstreme tilfælde, ødelæggelse af motoren. Men generelt, pålidelighed er meget god. Defekte CLIMATIZACIONES nødt til at indarbejde elektrisk beskyttelse diode.

Kvalitet: 4 stjerner

Indstilling karrosseridele bekræfter indtrykket af kvalitet. Inde, ikke hæve kritikalitetsopstillinger. Denne bekymring for dets fremstilling gør Zafira en af ​​de fineste i segmentet.

Det er vores opfattelse

Den Zafira 2005 er ikke den mest pålidelige af MPV'er, og den bedste finish, men viser en smuk balance. Han forfølger sin karriere, i det følgende sammen med sin storebror, Zafira Tourer.

Ford S-Max

Pålidelighed: 15.5 ud af 20

Bortset fra nogle defekt EGR ventil eller nogle svinghjul reducerede levetid, har ingen tilbagevendende svigt plettet karrieren for den S-Max. Tidlig svigt af nogle tændrør skyldes ofte fejl i yderligere opvarmning. Mange batterier mislykkes for tidligt. En infiltration kan skade pumper hydraulisk servostyring.

Kvalitet: 4 stjerner

Præsentationen er sporty, med spredte metal skær på instrumentbrættet, mellem bløde materialer. Uden at være perfekt, behøver indstillingerne ikke fortjener nogen særlig kritik.

Det er vores opfattelse

Pålideligheden af ​​S-Max er aldrig blevet afhørt. Og fremstilling kvalitet, som allerede var fremragende, forbedret mere med restyling af 2010. Et salg niveau, den detroniserede Ford minivan Espace i Europa.

Pålidelighed: færre minibusser besøge værkstedet5008

Pålidelighed: 15.5 ud af 20

5008 begyndte sin karriere med tillid. Men som en model for PSA gruppe, også han blev underkastet omprogrammering BSI (intelligent tjeneste boks), centralenheden styrer multiplex system. Intet alvorligt, denne opdatering optimerer driften af ​​forskellige indikatorer. I visse diesel versioner, kan friktionen utidig returledningen brændstof på diesel filter forårsage lækage. I 2011 har Peugeot været tvunget til at ringe til gennemsyn til 20.000 enheder, der lider af vand siver ind i de bagruder. Dette kan give anledning til to typer skade: motorfejl eller magt vindue kan forårsage en elektrisk kortslutning overophedning. Under blokerede infiltrationer skal vinduet motoren være beskyttet.

Kvalitet: 5 stjerner

Produktion kvalitet er givet udnævnelse i 5008, selv om de første modeller havde til at vende tilbage til butikken for at gennemgå en forbedring på optagelser af de sideskørter af forruden. Indvendig, 5008 gentager møbler 3008: rige materialer, meget præcise justeringer og solidt monterede elementer. Ingen anden MPV tilbyder, for nu, dette niveau af finish.

Det er vores opfattelse

Peugeot er sjældent, at stige så højt i vores vurderinger. Siden sin ankomst en pålidelig model og give det en high-end finish har Lion Brand arbejdet meget hårdt.

VW Touran

Pålidelighed: 15.5 ud af 20

Den Touran i dag byder på en meget god pålidelighed. Men nogle topstykkerne af 2,0 TDI 140 er ikke helt vandtæt og skal afhjælpes. 2,0 TDI 170 kan lide effekttab med advarselslampe partikelfilter. I sjældne enheder med 1,6 FSI benzin, har der været tilfælde af pludselig indsprøjtning advarselslys, med manglende evne off.

Kvalitet: 4 stjerner

Interiøret har elegant og velordnede materialer. Men midterkonsollen ikke drage fordel af den samme behandling som i kontrolpanelet, og modtager mere end hårde materialer, men mere værdifuld end før.

Det er vores opfattelse

Hvis Mekaniske og elektroniske pålidelighed Touran ikke har noget at misunde til konkurrence, endnu ikke nået af det bedste MP, især japanske biler. Kvalitet er en reference.

Pålidelighed: færre minibusser besøge værkstedetCitroën C3 Picasso

Pålidelighed: 15,0-20

Det omfatter mekaniske og elektroniske komponenter og fiabilizados i talrige modeller af PSA-gruppen. Der er dog påvist i Diesel 1.6 HDi 90 hk, nogle bugs. En serie af enheder skal også vende tilbage til butikken for at repositionere brændstoffet under boksen, erstatter bremserør eller endda en forbindelsesstang mekanisme vinduesviskere. Nogle defekte driver airbag moduler er blevet ændret under garanti. Og de har ændret parkering bremsesystemer. På det seneste har 12.000 producerede enheder mellem januar 2010 og maj 2011 Blevet kaldt til anmeldelse til repositionering batterikablet til niveauet af gearkassen. Sidstnævnte kunne sektioneret, og fremme motoriske nedskæringer.

Kvalitet: 3 stjerner

C3 Picasso viser en meget tilfredsstillende kvalitet i fremstillingen. De forskellige elementer og krop maling anvendes korrekt. I de indvendige, materialer og tilføje værdireguleringer er korrekte. I nogle modeller, overdreven leg i ryglænet driver nødvendig indgriben i eftermarkedet.

Det er vores opfattelse

C3 Picasso er produceret i Slovakiet, Bratislava. Forførende og godt udtænkt, meget godt bygget og har en meget høj grad af pålidelighed.

Citroën C4 Picasso

Pålidelighed: 15,0-20

C4 Picasso stadig nyder godt af eftersyn på værkstedet, selvom det samlede niveau af pålidelighed er meget god. Visse støjende bremser, på grund af dårligt kalibrerede skruer, var udsat for interferens. I visse Diesel brændstoflækager grund af for tidlig slitage af olien returløbet de opdages. Endvidere infiltration i bunden af ​​forruden vinduet er ansvarlige for post vand på niveau med EGR ventil, der forårsager nedskæringer motor. Hertil kommer, at omkring 30.000 modeller havde til at vende tilbage til butikken for at gennemgå et redesign af håndbremsen elektriske system. Endelig ca. 2,0 Diesel HDi, vakuumpumper af bremsesystemet er blevet udskiftet.

Kvalitet: 3 stjerner

Præsentationen er godt med et dashboard nuværende linjer og bløde touch-materialer. Men plasthåndtag sidder fast og hætter handske til tider nægter at lukke. Fastgørelsessystemet af sikkerhedsseler bør forbedres. Board instrumentering kan overføre fejlagtige oplysninger eller tabe alle funktion.

Det er vores opfattelse

C4 Picasso viser en meget høj grad af opfattet kvalitet og en meget god pålidelighed. At man skubber visse forruden Citroen C4 shown godt konstrueret.

Ford C-Max

Pålidelighed: 15,0-20

C-Max anden generation modtager en ny platform, Focus. De motorer og gearkasser er taget fra Ford orgel bank, som er almindelig testet på andre modeller i gruppen. De første solgte eksemplarer af C-Max lider nogle elektroniske fejl og frem for alt, batterier aflades for tidligt.

Kvalitet: 3 stjerner

Interiøret ånder kvalitet, navnlig med granatæble fleksibelt materiale på instrumentbrættet. Men 2500 Grand C-Max, er blevet kaldt til anmeldelse til nulstilling af bunden af ​​den anden sæderække.

Det er vores opfattelse

I modsætning til den første generation, der har lidt utallige fiaskoer tidligt i livet, er dette nye parti afsløret meget god. Produktion kvalitet forbedrer også.

Renault Espace

Pålidelighed: 14.5 ud af 20

Efter mange skuffelser, har pålideligheden af ​​Espace blevet solgt til september 2012 er under kontrol. Opmærksomhed dog kronisk skrøbelighed i visse turbo diesel 1.9 dCi. I 2,2 dCi, problemer med stænger, især i tilfælde af meget alvorlig brug, og forstyrrelser af drift som følge af svigt i en motor sensor.

Kvalitet: 4 stjerner

Kroppen elementer er korrekt justeret og nyde farvestoffer anvendes omhyggeligt. Indvendigt niveau opfattede kvalitet er god. Men vibrationerne af visse diesel er uacceptable.

Det er vores opfattelse

Espace kan regne med sin konsoliderede stil, en meget ærefuld pålidelighed og god standard. Men nu er det overvældet af konkurrence, S-Max og Sharan bly.

Pålidelighed: færre minibusser besøge værkstedetSeat Altea

Pålidelighed: 14.5 ud af 20

Seat Altea er stort set pålidelig selv lider den allerede påvist i andre modeller af gruppens defekter. TDI diesel ydeevne lider kun forstyrrelser pga sin elektroniske styring. De elimineres ved Rekonfiguration i eftermarkedet, men visse defekte styreenheder skal udskiftes. Nogle kasser DSG dobbelt kobling skal gennemgå en omstrukturering af management software.

Kvalitet: 3 stjerner

Assemblies er meget god og instrumentbrættet vedtager en rillet materiale, men hård og skinnende. En nylig hvidt papir anbefaler udskiftning om nødvendigt korte aksel bagaksel.

Det er vores opfattelse

Den byggekvalitet halter bagefter konkurrenterne. Heldigvis, vil dette spare på finish ændrer ikke godt niveau af mekanisk og elektronisk pålidelighed.

Renault Modus

Pålidelighed: 14,0 ud af 20

Ingen tilbagevendende mangel er plettet karriere Modus. For nylig har bænken glidende Grand Modus versionen imidlertid været en berigtigelse eftermarkedet. Tidligere blev nogle tiltag pågældende at nå små fejl, at røre ved ratstammen, krankboksen eller suspensioner.

Kvalitet: 2 stjerner

Instrumentbrættet bevarer grundlæggende soft touch materialer, men selv i high-end versioner. På de mest grundlæggende trim og tæpper modeller føler økonomier også.

Det er vores opfattelse

Den Modus produceres i vores land, Valladolid første fabrik i en integreret, Renault-Nissan-alliancen kræfter, japansk kvalitet bekæmpelsesmetoder. Resultatet: Modus var den første Renault at vise tilfredsstillende pålidelighed.

Skoda Roomster

Pålidelighed: 14,0 ud af 20

Roomster er bygget på basis af den gamle Polo. Dens dieselmotorer lider tilbagevendende boot problemer elimineres ved en Omstrukturering af det motorstyreenheden. De benzinmotorer har nogle skønhedsfejl. Således kan advarselslampen udstødningsgas drejes omkring 1,4.

kvalitet: 3 stjernet

På trods af nogle skønhedsfejl, er Roomster meget godt lavet. Stigbøjler Sikkerhedssele er blevet ændret. Den øverste belægning af bagdørene kan slå sig og ikke ud af justering.

Det er vores opfattelse

Roomster tilbyder VW fremstilling kvalitet og en meget god pålidelighed til en fantastisk pris. Selvom Skoda ønsker at gøre sin MiniSpace, rummelighed og modularitet er begrænsede.