De mest pålidelige minibusser

De mest pålidelige minibusserDe mest pålidelige minibusserDe mest pålidelige minibusserDe mest pålidelige minibusser

Mazda5

Mazda5

18 til 20

den Mazda5 er forblevet uden opkald til en gennemgang af andre modeller med det formål at omprogrammering motor management modul til at fjerne visse risici Dieselmotor acceleration. Den Mazda5 næppe lider nogen tilbagevendende defekt. En gruppe af små talrige versioner af benzin nydt under garanti, udskiftning af lyddæmperen, tidligt forringet.

kvalitet

3 ud af 5 stjerner

Den Mazda5 byder på en godt niveau af opfattet kvalitet. De enrases, præcis, forhindrer vibrationer. Visse sorte og hårde plast er allestedsnærværende, men præsentationen er rart.

vores udtalelse

Med nedgangen i Toyota og Honda, med forbehold af store opfordringer til anmeldelse, Mazda bliver en af ​​de mest betroede mærker. Den Mazda5 udnytter det: dens pålidelighed er aldrig blevet sat spørgsmålstegn.

Renault Scénic

Renault Scénic

pålidelighed

17.5 den 20.

Mens Aktuel Scénic er stadig en af ​​de mest pålidelige modeller produceret af Renault, er ikke ufejlbarlig. I sidste kvartal af 2012, blev et par hundrede benzin modeller TCE 115 hk kaldet til værkstedet for at løse det mulige tab af bremseevne bistand på grund af en software fejl indsprøjtning enhed. Men at forbedre den overordnede pålidelighed det har været ledsaget af en fald i levetid nogle dele slid (Dæk, bremseklodser og skiver, kobling).

kvalitet

4 ud af 5 stjerner

Instrumentbrættet Scénic bærer enkle linjer på toppen af ​​en belægning af bløde materialer. kvalitet væv storm døre, trimmer og måtter er værdig til højere kategorier. De underparts er hård plast. Et ur, læder rat beskadiget, skal udskiftes efter salget.

Det er vores opfattelse

De naturskønne viser, uden hvilken dag, Renault dominerer sine kvalitetskontrol processer. succes sin kommercielle minivan er velfortjent. Men på samme tid, er konkurrencen skrider frem.

Toyota Verso

Toyota Verso

17 af 20

Produceret i Tyrkiet, er Toyota Verso ikke baseret på Auris platform, men Avensis og Verso, og tage din fremragende mekanisk organ bank Toyota. pålidelighed elektronik og mekanik er bemærkelsesværdigt. Små problemer, dog er dukket funktionsfejl, ja, usædvanlige, såsom elruder, på grund af en defekt af oprindelige programmering. Også i nogle enheder, de er blevet udbedret bremseskiver i post-sales service.

kvalitet

3 ud af 5 stjerner

I 2012 soltaget forsegling Toyota Verso måtte være bevist i flere tusinde enheder. Men kvaliteten er der. I kabinen, I mangel af bløde materialer, er materialerne korrekt justeret.

Det er vores opfattelse

Med en næsten perfekt pålidelighed og et højt niveau af opfattet kvalitet, Verso retfærdighed til billedet af Toyota, og gaver som en troværdig marked minibusser det bedste alternativ.

5008

5008

16,5-20

den 5008 fortsætter sin opstigning til toppen af ​​kategorien. Ingen tilbagevendende mekanisk defekt, der kommer til at plette sin karriere. dog omprogrammering er nødvendig af motorens styreenhed. Intet alvorligt, denne opdatering sker kun for at optimere ydeevnen af ​​forskellige indikatorer. I nogle diesel versioner, friktionen returkanaler brændstof på brændstoffiltret kan forårsage lækage. Desuden blev Peugeot tvunget til at ringe til gennemsyn til 20.000 enheder i vand ind bagruder, hvilket kan føre til to problemer: For det første skader på vinduet motor; på den anden side forårsager en elektrisk kortslutning overophedning. Efter opløsning af filtrering skal vinduet motoren være beskyttet.

kvalitet

5 ud af 5 stjerner

Fem stjerner. Det er det eneste køretøj minivan, der fortjener topkarakter for kvaliteten af ​​Udfør: rige materialer, meget præcise justeringer og solidt forankret elementer. Manufacturing kvalitet er stor, selv om visse modeller havde til at vende tilbage til butikken for at drage fordel af at forbedre optagelser af de sideskørter af forruden.

Det er vores opfattelse

Kom efter rivaler (oktober 2009), 5008 ingeniører haft tid til at forfine det. Pålidelig, med et begrænset antal fejl af ungdom, kvaliteten af ​​finish er de bedste i segmentet.

Opel Meriva

Opel Meriva

16,5-20

Produceret i Zaragoza, og for nylig renoveret, Opel Meriva bekræfter den fremragende niveau af pålidelighed, hvor Insignia ville gøre klogt i at hente inspiration ... Hos de fleste vi påpege tilfælde af overforbrug af olie i visse benzinmotorer 1.4. Oftere i 1,7 CDTI med bykørsel, tilfælde af fastklemning af tilstopning af filter partikler er kendte. Dens regenerering Systemet skal omprogrammeres.

kvalitet

3 ud af 5 stjerner

Opel synes at maskere deres opsparing med en attraktiv præsentationsmateriale. Instrumentbrættet blok gnider dele, især på midterkonsollen, men ikke begrænset til at have spillet.

Det er vores opfattelse

Den Meriva viser, at når det gives midlerne, Opel forstår at producere pålidelige modeller. Det er en skam, at finishen har nogle huller, fordi dens geniale døråbning fortjener stor opmærksomhed.

Ford C-Max

Ford C-Max

16 ud af 20

Den nuværende C-Max begynder sin karriere meget roligere end sin forgænger. Motorerne og gearkasser ekstraheres fra organet bank Ford grundigt testet i andre modeller af gruppen. den første modeller, der sælges lider nogle elektroniske problemer; frem for alt, er batterierne aflades for tidligt.

kvalitet

4 ud af 5 stjerner

Inside, kvaliteten Det er på dagsordenen, med blødt korn materiale på instrumentbrættet, blandt andre. 2500 Grand C-Max blev kaldet til at nulstille sæder i anden række.

Det er vores opfattelse

Anden generation kaldet C-Max 'almindelig' lanceret en platform, der har tjent til den nye Focus. Han har ikke haft problemerne med den forrige generation. kvalitet Det er også stigende.

Renault Modus

Renault Modus

16 ud af 20

Lanceret i 2004, den Renault Modus, en af ​​dekanerne for området, har altid været pålidelig. havde imidlertid nogle glidende pladser, der skal justeres efter salget. Også nogle korrigerende handlinger vedrørende mindre fejl, der påvirker ratstammen, pedal eller suspensioner. men, generelt ejerne er meget tilfredse.

kvalitet

2 ud af 5 stjerner

Vægten af ​​år ... Renault Modus instrumentbræt altid vedtager Nice touch grundmaterialer i sigte, men. den grundlæggende versioner, tekstiler og tæpper mærke også besparelser.

Det er vores opfattelse

Produceret i Valladolid, Modus i 2004 markerede begyndelsen på en ny æra for Renault, Master kvalitet. Resultatet er fremragende her, sætter standarden i pålidelighed.

Volkswagen Touran

VW Touran

15,5-20

I 2012 blev nogle modeller udstyret med TSI 1.2 kaldet til at løse for at løse forskellige fiaskoer. men nu Touran tilbyder god pålidelighed. Imidlertid bør nogle topstykker motor 2.0 TDI 140 ikke forseglede afhjælpes. I meget få enheder, der er udstyret med den 1,6 FSI er de blevet opdaget tilfælde af utilsigtet fejl advarselslampe på instrumentbrættet uden at være let off.

kvalitet

4 ud af 5 stjerner

Selvom præsentationen er lidt gammel, nyder Volkswagen Touran ganske velvalgt og godt bestilt materialer. Men midterkonsollen, med hård plast, er ikke så godt "behandlet" som scorekortet.

Det er vores opfattelse

Lanceret i 2002 og opdateret to gange i 2007 og i 2010, i alderen Touran sætter en god pålidelighed. Og du kan tage en ære i at tilbyde tristón faktisk færdig, men ubestridelig kvalitet.

Opel Zafira Tourer

Opel Zafira

15,5-20

1.9 CDTI kun kendt få tilfælde af tilstopning partikelfilteret, som varierer i forhold til den foregående generation. således, den samlede pålidelighed af Tourer er godt trods nogle elektroniske fejl, ved driftsforstyrrelser af elementer, der påvirker komforten frem for alt. I 2012 nogle eksemplarer tilbage til værkstedet for at drage fordel af en opdatering management software fremmøde nærlys.

3 ud af 5 stjerner

Nogle overnatning airbag har måttet ændres, og visse belægninger er ikke meget forsigtig. Men udenfor, malerier og justeringer af kropsdele giver godt indtryk.

Det er vores opfattelse

De Zafira Tourer fordele fra fremskridt end den forrige generation var begyndt at realisere i det domæne af pålidelighed. I stedet kvalitet efterbehandling, skrumpende mod de bedste.

Citroën C3 Picasso

Citroën C3 Picasso

15 til 20

I 2012 et stort antal e-HDi modeller viste 1,6 injektion pres problemer, Du har brug for en computer omprogrammering i værkstedet. Samtidig er enkelte individer nydt godt af udskiftning af en sele. De blev også påvist fiaskoer starter på diesel 1,6 HDi 90 hk. Et antal kopier skal også vende tilbage til butikken for en repositionering af kanalerne brændstof, til erstatning bremsekablerne. På meget specifikke tilfælde de er blevet udskiftet under garanti nogle driver airbag-moduler. De er også blevet modificeret ved parkering bremsesystemer.

3 af 5 stjerner

Udadtil er de forskellige organ elementer er tætte, og malinger anvendes korrekt. Det indre af C3 Picasso flyvende givende materialer, hvor justeringer af mekaniske og elektroniske komponenter er korrekte.

Det er vores opfattelse

Forførende og godt udtænkt, Citroëns kompakt MPV afslører også meget godt bygget og har en meget høj grad af pålidelighed.

Ford S-Max

Ford S-Max

15 til 20

S-Max har været flere opdateringer at rette mindre fejl. Den tidlige slid af nogle gløderør ofte skyldes dysfunktion af ekstra varmelegeme. Endvidere kan vandindløbet skade servostyring pumper. Mange Batterierne er brugt op for tidligt. Endelig lider nogle flyers for tidlig slid på motoren.

4 ud af 5 stjerner

Præsentationen af ​​Ford S-Max er sporty, med metal skær i instrumentpanelet og massive belægninger med tætte skum. ikke perfekt, indstillingerne ikke fortjener kritik.

Det er vores opfattelse

Fremstillet i Genk, Belgien, den nye S-Max starter produktion i Valencia i 2015, det viser en høj grad af pålidelighed, selv om der endnu ikke perfekt. Tværtimod, Det er bemærkelsesværdigt, meget god fremstilling kvalitet.

Renault Espace

Renault Espace

14.5 den 20.

Efter mange skuffelser, især i begyndelsen af ​​sit liv, Renault Espace få et acceptabelt niveau af pålidelighed. Imidlertid kronisk skrøbelighed nogle 1,9 dCi turbo turbo 2.2 dCi problemer, som undertiden har problemer med stænger, især i tilfælde af alvorlig brug forenes. Også motor fejlfunktion sensor.

kvalitet

3 ud af 5 stjerner

De kropselement er stramme og drage fordel af maling anvendt med omhu. Indvendigt niveau opfattede kvalitet er god, men vibrationerne fra nogle dieselmotorer er uacceptable.

Det er vores opfattelse

Produceret i Sandouville, Frankrig, nødt til at vente, indtil Paris Motor Show i år for Renault vise os hans afløser. I kompensation, Det tilbyder kvalitet på et godt niveau med pålidelighed og meget solid.

Seat Altea

Seat Altea

14.5 den 20.

Lanceret i 2004, Seat Altea er den ældste af den vifte af den spanske mærke. Igennem disse år har der været flere episoder. Således nogle Diesel TDI har stadig problemer i funktionsfejl af elektronisk forvaltning; omprogrammering stadig behov i salget, selv om nogle defekte styreenheder skal ændres, hvilket er en høj regning. Nogle software DSG dobbelt kobling kasser skal omprogrammeres igen.

kvalitet

3 ud af 5 stjerner

Seat Altea forsamlinger er meget gode og instrumentbræt vedtager en hård og skinnende riflet materiale, men. En nylig hvidt papir anbefaler udskiftning om nødvendigt bagakselorganet bøsninger.

Det er vores opfattelse

Med Altea, SEAT tænkte lokke flere kunder. Men hans argumenter i årenes løb, er begrænset mod hård konkurrence. Selv om det er et godt produkt, er elektronik pålidelighed ikke helt domineret.

Du kan også være interesseret

- Brands mest pålidelige biler i Europa, i henhold til OCU