De mest pålidelige små biler

Pålidelighed lille 2014Pålidelighed lille 2014Pålidelighed lille 2014Pålidelighed lille 2014

Volkswagen Up

VW Up!

17 den 2.

Med undtagelse af mindre forestillinger på værkstedet, såsom omprogrammering airbag i maj 2013 Volkswagen Up teknikere, og deres 'brødre' lappeløsninger, Seat og Skoda Citigo Mii, er fremragende. I forhold til den robuste 1,0 benzin er blevet opdaget indtil april 2013 i nogle enheder, den advarselslys Kølevæske, og motorens skyld til september. Balsam kompressor kan være støjende.

4 ud af 5 stjerner

Tro mod omdømme VW, det viser en kvalitet materialer, der gør en reference. En note, vand lækager ved jordoverfladen udbedret i værkstedet.

Det er vores opfattelse

De få problemer i løb to år viser, at denne lille er blevet godt udtænkt fra fødslen. Dens design er enkel, ikke så mærkeligt.

Reanult Twingo

Renault Twingo

16 ud af 20

Fortsætter med at yde ekstraordinær pålidelighed. Alligevel har det vist nogle svagheder over syv år. Sidstnævnte er fortsat vigtigt manglende overensstemmelse for ventil splitter hvilket kunne resultere i en motorfejl i 1,2 16V, påvirker 2.000 enheder, justeret på en officiel opkald. Andre fejl korrigeret rør turboladning tryk og brændstofindsprøjtningspumpens sensor og vandpumpen 1.5 dCi. Hertil kommer, ifølge en april 2013 i tandremmen Diesel har risikoen for frynse. Benzin blev tændspoler udskiftet i 1.2TCe.

3 ud af 5 stjerner

Unge mod sin nye rival, og om der skal fornyes, Twingo tilbud se noget gammelt, især synlig kvalitetsniveau og lydisolering. I modelår 2008-2009, at systemet låsning forsæderne Han var nødt til at rette op på.

Det er vores opfattelse

Takket være sin tekniske viden opnået fra Clio II, Twingo stadig overrasker galleriet ved homogeniteten af ​​dens fordele. I næsten syv års markedsføring, Renault er stadig den bedste med hensyn til pålidelighed

Fiat Panda

Fiat Panda

16 ud af 20

Efter to års karriere, viser en Panda fremragende grad af pålidelighed. Men Fiat førte, i 2012, to handlinger, der kræves passerer gennem værkstedet. -i juni sidste 2013- er at omprogrammere forskellige elektroniske systemer om bord producerede enheder i 4377 til marts. I mekaniske termer, den utæt diesel injektorer i 1,3 JTD, de er under overvågning.

3 ud af 5 stjerner

den tredje generation gør os glemme den tidligere hvor materialerne var af en middelmådig regning. Desuden er dens udformning, lyse, Panda på linje med sin lillebror, den 500.

Det er vores opfattelse

Lidt dyrere end sin forgænger udgør en fremstilling kvalitetsklasse. Gode ​​nyheder, tekniske base taget 500, er nu modnes.

Ford Ka

Ford Ka

15 til 20

Samlet set Ford er ikke offer for alvorlige nedbrud. Benzinmotorer og diesel kan miste effekt (hastighedssensor), mens ejere klager over en lugt i kabinen af ​​benzin 1.2. den magt vinduer kan kræve udskiftning kommando. Vær vidne til servostyring har en dårlig vane med belysning.

3 ud af 5 stjerner

Med moderne præsentation, Ka gør ikke krav elegance af sin fætter, Fiat 500. instrumentbrættet er prydet med ikke mere korrekte materialer, ser straffet lydisolering.

Det er vores opfattelse

Fiat er udviklet i samarbejde med og produceret i den polske fabrik på 500, Ka Han flygtede til problemerne med unge i denne ene. Derfor har hans karriere været mest tilfredsstillende øjeblik.

Peugeot 107

Peugeot 107

14.5 den 20.

i 1,0 benzin versioner, fremhæver præmature kobling slid modeller produceret indtil oktober 2008 og afløbet vandpumpe, indtil april 2009. kontrol transmissionen har vanskeligste problemer. I januar 2013 1,4 HDi Diesel versioner (maj-oktober 2010) havde brug for en opdatering af plejlstanglejer.

1 ud af 5 stjerner

den præsentation er svigtet af sprøde materialer (plast, tæpper) og basiske enheder (synlige skruer ...). Indtil udgangen af ​​2009, at kvaliteten af ​​samlingerne er årsagen til vandlækage.

Det er vores opfattelse

Snart erstattet andet kvartal af 2014, den 107 skjulte knapt hans alder. Mens, med hensyn til pålidelighed, udfyld dit liv med ære, bør 2009 blive overvåget.

Fiat 500

Fiat 500

Skønt ofte har han haft en god position i pålidelighed, flere tiltag i værkstedet har plumret klassificering Fiat 500. Bedste 1,2 og 1,4 benzin end diesel, 1,3 JTD. Tilsmudsning af partikelfilteret FAP motor acelereración ... de har også optrådt elektriske problemer med bagklappen og styretøj advarselslys og slid front chok.

3 ud af 5

Nå samlet, Fiat 500 forfører med sin smarte præsentation og god stykliste. For at forbedre, et maleri og en noget skrøbelige organer under rammen, som til tider kan oxideres

Det er vores opfattelse

Mens er forekommet de fleste problemer i enheder, der er udstyret med dieselmotor, benzin er de største modtagere af tid, især ved bykørsel.

Du kan også være interesseret

- Brands mest pålidelige biler i Europa, i henhold til OCU