Brands mest pålidelige biler i Europa, i henhold til OCU

Brands mest pålidelige biler i Europa, i henhold til OCU

Igen, Japanske bilmærker copar tilbagevenden til toppen af ​​undersøgelser pålidelighed. den organisation Forbrugere og brugere (OCU) Spanien i samarbejde med sine europæiske partnere Belgien, Italien, Frankrig og Portugal De har samlet de synspunkter nogle Mere end 30.000 europæiske bilister. Ifølge svarene fra bilister på det gamle kontinent, Honda, Lexus og Toyota er de tre bilmærker mest pålidelige tid.

i rangordning af de 10 mest pålidelige bilmærker i Europa lige nu, er de eneste tre mærker af europæiske biler blandt producenter med færre problemer i deres biler er BMW, Audi og Dacia. Andre steder af Top Ti, ud over den førnævnte Honda, Lexus og Toyota, De omfatter fire asiatiske producenter. På den modsatte side, det bilmærker mindre pålidelige studiet af OCU og dets europæiske partnere Alfa Romeo, Dodge og SsangYong.

I det interessant pålidelighed undersøgelse fremstillet ved OCU og dets europæiske partnere har modtaget mere end 70.000 vurderinger af alle typer af bilister. Denne rapport også indsamlet de mest almindelige fejl der har fundet sted i bilerne i løbet af de seneste 12 måneder (dem som følge af uheld er undtaget).

Placering af de 10 mest pålidelige biler mærker i Europa

1. Honda: 93 (sikkerhedsindeks)

2. Lexus: 92

3. Toyota: 92

4. BMW: 90

5. Mazda: 90

6. Mitsubishi: 89

7. Kia: 89

8. Subaru: 89

9. Audi: 89

10. Dacia: 89

Mærker mest pålidelige biler: hyppigere nedbrud

Ifølge undersøgelsen af OCU og dets europæiske partnere, en ud af tre bilister indrømmer at skulle tage bilen til butikken for en opdeling.

den Hyppige nedbrud eller problemer biler på europæisk plan har fundet sted af flere grunde: 21 procent for spørgsmål i forbindelse med det elektriske system (lys, sikringer, etc.), 11 procent relaterede spørgsmål bremser, 10 procent af motorens elektronik, 8 procent af problemer med styretøj, suspension og dæk, 8 procent af fejl i fødesystemet af motoren (karburator, brændstofpumpe, turbolader, etc.), 7 procent til bestemte dele af motoren (bælte distribution boards ...), 6 procent af problemer varme og aircondition, 5 procent af problemer relateret til motorens køling og 5 procent fortalt af koblingen og gearkassen.

De mest pålidelige biler

den 2008 Honda Jazz 1.2 dette er den mest pålidelige bil på europæisk plan af mere end 433 biler indgår i pålidelighed undersøgelse af OCU og dets partnere på kontinentet. Den kompakte bil segment C har færre problemer i Europa har været Ford Focus 1.6 benzinmotor; mellem saloner, den Seat Exeo 2.0 TDI, den Toyota Prius og Honda Insight; blandt MPV'er, Scénic 1.6 dCi Renault og Toyota Verso 2.0 D4-D, mens mode segment, SUV, den mest pålidelige var Volvo XC60 2.0 Diesel.

Du kan også være interesseret

- De mest pålidelige biler i Spanien, ifølge OCU

- Brands og mest pålidelige biler, undersøgelsen JD Power