Hvad er de mest pålidelige biler i Europa?

De mest pålidelige biler i Europa i 2016, ifølge JD PowerDe mest pålidelige biler i Europa i 2016, ifølge JD PowerDe mest pålidelige biler i Europa i 2016, ifølge JD PowerDe mest pålidelige biler i Europa i 2016, ifølge JD Power

Først var turen til USA og Tyskland nu udvidet til at omfatte Europa, da; konsulent J. D. Power Han har fremlagt sin placering pålideligheden af ​​mærker og modeller. Resultater for optimisme siden bekræftet en lille forbedring i pålideligheden og sandheden er, at Mitsubishi er bedst noteret har registreret 77 problemer per 100 biler.

Målet er klart: at opnå den minimale score i betragtning af at den lavere er, vil højere kvalitet afspejle. Med denne forudsætning, rapporten målt de rapporterede problemer per hundrede køretøjer (Pp100). Hvordan? J. D. Power har taget hensyn til de hændelser, der drivere med en bil købt i de sidste 12-36 måneder har lidt i det forløbne år. Det er 177 problemer inddelt i otte kategorier: køreoplevelse, motor og transmission, kontroller og knapper, sæder, udvendige, infotainment-systemer, klimaanlæg og interiør.

Den gennemsnitlige optaget af industrien i 2016 har været Pp100 127; to punkter under 2015: Pp100 129. Den samlede forbedring, hovedsagelig på grund af de fremskridt, oplevede både motor og transmission og interiør. Ja, fire ud af seks mest almindelige rapporter er relateret til Bluetooth og radio; aspekter forværret 0,5 pp100. "Raising disse spørgsmål har to kilder: usability problemer og markedspenetration og brug satser for disse funktioner er stigende. Vi håber, at teknologien fortsætter med at udvide gøre dette til et centralt område for bilproducenter "har erklæret fra J. D. Strøm.

Pålideligheden af ​​bilerne er på spil

Når kunderne er tvunget til at beskæftige sig med problemerne med din bil, der er uoverensstemmelser i evne til forhandlere at finde en løsning. I betragtning af, at rapporten måler hændelser, med hensyn til de ting, der bryder eller ikke som forventet kan løses på forhandleraftalen. Plottet bliver tykkere, når problemerne er design: korrekt er kompliceret og i mange tilfælde opretholdes i hele køretøjets levetid.

J. D. Power understreger vigtigheden af ​​pålidelighed til at hjælpe producenterne styre garantiomkostninger og tilskynde kundeloyalitet og markedsføring: "Det har en direkte indvirkning på købsbeslutninger. Kunderne forventer bilen giver ikke problemer eller i de første 90 dage eller i løbet af de første tre år. Når husejere lider hændelser kan være begyndelsen af ​​tab af tillid i køretøjet og på mærket. Producenter fokusere på kvaliteten af ​​deres køretøjer, så det er opmuntrende at se en beskeden forbedring i pålidelighed. "

JD Power 2016 mest pålidelige bilerAnsigtet og kors bilmærker

Kendt metode, resultaterne hogging al den interesse, er oplysninger om pålidelighed vurderes det baseret på mærkerne. Den bedste score er til Mitsubishi 77 problemer per 100 biler efterfulgt af Peugeot med en score på 92 pp100, Skoda (95), Volvo (96) og sæde (99). Endvidere rager Skoda med den Fabia og Superb som mere pålidelige modeller i deres kategorier (segment B og saloner) Ahead Clio og i20 og Mercedes C-klasse og Mondeo hhv.

Bag opstår Opel og Adam i den kategori af slag i byerne Hyundai i10 og op! Volkswagen, Kia Sportage i den kompakte SUV (efterfulgt af Tiguan og Mokka) og Toyota Auris kompakt førende foran i30 og Leon. Cross valuta repræsenterer BMW da det har de dårligste resultater med 178 problemer per 100 biler. Efter nøje Fiat (170), Citroen (166), Mini og lyd (150 hver).

Du kan også være interesseret

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

- Pålideligheden af ​​de 10 bedste sælgere

- Pålidelighed studier: er de troværdige?