Mitsubishi 2016: biler ankommer

Mitsubishi: biler ankommer i 2016Mitsubishi: biler ankommer i 2016Mitsubishi: biler ankommer i 2016Mitsubishi: biler ankommer i 2016

Mitsubishi Outlander. Oktober 2015.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander debuterer dette efterår A større restyling Det påvirker stort set alle afsnit. med en mere aggressiv design, 4,69 meter og evne til at op til 7 sæder, lover mere end 30 forbedringer med henblik primært at forbedre sin lyd og aerodynamik. en stivere chassis, og affjedring og styretøj rekalibreres, bidrage til at styrke deres dynamik. Fås med forhjulstræk eller, i Spanien vil fastholde sin Diesel aktuelle DI-D 220 150 hk... selv om USA også tilbyde benzinmotorer.

Mitsubishi Outlander PHEV. November 2015.

Mitsubishi Outlander phev

Kort efter den når den version markedet 220 DI-D Det vil henvende sig til Mitsubishi Outlander PHEV variant 2. generation første plug-in hybrid SUV markedet. Med de samme æstetiske og ramme opdateringer, Det ændrer ikke dets komplekse fremdriftssystem (Bestående af en benzinmotor og elmotor 120 CV 82), selv om introducerer forbedringer, der reducerer indre friktion at reducere emissionerne homologeret CO2 fra 44 til at 42 g / km.

Mitsubishi Montero Sport. Januar 2016.

Mitsubishi Montero Sport

Baseret på platform for den nye L200, og premiere mange konstruktive træk Outlander vil Mitsubishi Montero Sport fornyes i begyndelsen af ​​næste år til at give meget mere moderne sortiment. debuterer ny MMS og tilslutningsmuligheder systemer, en Forbedret miljø og nye turbodiesel 2.4-D MIVEC 154 og 181 hk, som lover at være 17 procent mere effektive. Det er planlagt markedsføring i mere end 90 lande, selvom at blive bekræftet, hvis det vil i Europa ... og i givet fald, om det vil senere.

Mitsubishi Space Star. Februar 2016.

Den lille japanske borger, kun 3,70 meter, fornyes i 2016. Med 5 døre og 5 pladser, ny Mitsubishi Space Star vil tilbyde en mere moderne design og bedre udstyr. Der vides kun lidt om, hvad deres mekanikere er: i dag det er markedsført med to benzinmotorer 70 og 80 hk, fremhæver sin komfort og den lave pris.

Mitsubishi ASX. Oktober 2016.

Mitsubishi ASX

Højdepunktet af den japanske og i 2016 vil uden tvivl lancere 2. generation Mitsubishi ASX. Den første opnåede ikke den forventede succes, og denne gang de mest ambitiøse planer i den japanske producent passere gennem det, der repræsenterer et strategisk markedssegment i dag. selv Den starter med traditionelle diesel- og benzinmotorer, Virksomhedens kilder og filtrere det 2017 kan frigive en plug-in hybrid variant forhjulstræk, drevet af de gode resultater, at dette fremdriftssystem finder sted i hans ældre bror Mitsubishi Outlander.