Ny Volkswagen Tiguan i oktober 2015

Ny Volkswagen Tiguan i oktober 2015

den Ny Volkswagen Tiguan af anden generation Den er i sin afsluttende fase. De seneste oplysninger tyder på, at håndterer FREEWAY vil være i efteråret 2015, hvor klar den næste rate af denne kompakte SUV, en af ​​de bedst sælgende biler i vores land i SUV-segmentet og 4x4 (i 2013 det rangeret femte bag Nissan Qashqai, Juke Nissan, Hyundai ix35 og Kia Sportage, mens i 2014 den kumulative rangordning tredjepladsen bag de to SUV Nissan).

den Volkswagen Tiguan II Det vil være noget større, med en længde på 4,5 m, 4.42 m sammenlignet med den nuværende model. Lastvolumen i bagagerum også det er større, mens den bageste glidende sæder med sæder bevares. i interiør, enklere og mere teknologi ombord, med tilføjelse af en MMS-system, hvor fra en stor skærm typen tablet 8 inches kan håndtere næsten alle de funktioner information, navigation og underholdning.

I den æstetiske kapitel, den forreste del af Volkswagen Tiguan ny anden generation Du har mere personlighed, mere kantede linjer og en lignende prototype CrossBlue Coupé stil. den cross-platform modulære MQB den Volkswagen-koncernen Det vil tjene denne model, så får i lethed (version starter ikke overstige 1500 kg) og derfor effektivitet. Motoren område vil være meget lig den for syvende generation Golf, baseret på en Diesel 1,6 TDI 110 hk allerede forberedt til forureningsbekæmpelse standard euro 6, ligesom resten af ​​styreraketter.

Ud over den velkendte udgave fem-dørs organ, den Volkswagen Tiguan II Du kunne frigive to nye varianter: en lang kamp med tre rækker af sæder og en mere sportslig med accentueret former af coupé i sin bageste område. På den tekniske og drivline som kapitel, kan du vælge mellem versioner to firehjulstræk og Samlet 4MOTION, i dette tilfælde, med femte generation Haldex kobling.