Ny Audi A9, A7 store i 2016

Ny Audi A9, A7 store i 2016

stor teknisk reference Audi for de kommende år vil være den ny generation Q7. Denne luksus SUV vil være den store rullende laboratorium hvor underskrivelsen af ​​de fire ringe vise sit fulde potentiale med hensyn til sikkerhed og Kørsel assistenter. den nye A8 vil arve næsten alle disse systemer, ligesom en anden overraskende og store nyskabelser i Audi: den upubliceret A9.

Var forkert der troede det nye A8 Det ville være det højeste udtryk for en saloon efter luksus Audi. Tja, med den nye A9 og ifølge de oplysninger, der har motorvej, den Ingolstadt firmaet ikke blot ønsker at tilbyde en eksklusive produkt, men også med mange sport farvestoffer.

Ifølge illustrationen, der ledsager denne artikel, forsiden af nye A9 vedtage Ny single frame grill, en forlygte belysningsteknik LED Matrix og en silhuet med mange farvestoffer coupé hvis bageste område minder os om den nuværende A7 Sportback. Kan vi derfor overveje A9 fremtid A7 så stor? Fordi en vis udstrækning, ja.

Hvis den nye generation A8 Det vil være en stor indsats for det aluminium både chassis som indendørs og karrosseri, A9 også det gør brug af dette materiale, selv om som i andre modeller, der har forberedt Audi andre blandinger anvendes komponenter ligeligt Meget stærk og let.

med hensyn til motorer og platforme, Audi og Volkswagen Group MQB modulær platform udnyttes til tværliggende motor i de kommende år, som det mindst kendte MLB for langsgående motorer. I denne seneste platform, indtaste både fremtiden Q7 lignende nye A8 og A9.