Ny Renault Mégane IV udgangen af ​​2015

Ny Renault Mégane IV udgangen af ​​2015

Den eksperimentelle bil Eolab og nogle af de teknologiske løsninger som havde premiere Laguna, men udviklet sig og forbedret (den firehjulsstyring 4Control, for eksempel) vil danne grundlaget for ny generation Renault Megane, hvis starten markedsføring bør ikke strække sig ud over udgangen af ​​2015, i henhold til den til rådighed for FREEWAY oplysninger.

Strukturelt Renault Mégane IV udgangspunktet er det modulopbygget platform CMF (Common modul Family) -og allerede i brug-delt med Nissan. Som for design, vil vi fremme nye Mégane vil blande på ydersiden silhuet robusthed mere futuristisk, for et køretøj på 4,30 m længde og med en større bredde sammenlignet med de nuværende linjer og en noget lavere højde.

I den mekaniske kapitel, Mégane vil fortsætte med at tilbyde den nyeste 'Downsizing' hvori Renault arbejder, herunder benzinmotorer tre cylindre lav forskydning, der tages udgangspunkt i den aktuelle TCE 0.9 plus 1.2 TCE fornyet og 1,4 TEC (de to sidstnævnte tetracilíndricos). På toppen af ​​rækken benzin Mégane IV, ville der være udelukket 1.6 TCE der katapulter den franske kompakt ud 250 hk i den stadigt ønskede udgave R. S. For dem, der foretrækker diesel, vil dCi-teknologien også omfatte nye funktioner, blandt hvilke vil fremhæve et nyt Biturbo 1.6 dCi med effektniveauer mellem 160 og 200 hk, uden at glemme blokke mere 'rationelle' for adgang til levering af diesel dCi.