Mercedes 2016: biler ankommer

Mercedes biler til 2016Mercedes biler til 2016Mercedes biler til 2016Mercedes biler til 2016

Mercedes C Coupe. december 2015

den klasse C får premiere i slutningen af ​​sidste år karrosseri han er stadig ude, baseret på ny generation. C Coupe bliver første coupé hans klasse at du kan regne med luftaffjedring. Der vil være versioner benzin og diesel, med særlig vægt på underskrives af AMG, der vil komme senere.

Ny Mercedes E-klasse marts 2016

den sedan sikkert mere vigtigt for brand, E-klasse, vil ny generation til marts næste år. Hvordan kunne det være anderledes, vil det have al den teknologi til rådighed i brand, med teknologiske detaljer som interessant som integrere den skruenøgle i telefon mobil eller forskellige systemer, der fører til kørsel semiautonome og se klasse S.

Mercedes SL. april 2016

Den ikoniske coupe cabriolet i april, vil modtage en stor ansigt vask ude og inde, og den nye generation motorer, alle tilpasset til euro VI.

Mercedes SLC. april 2016

den SLC erstatter SLK. Faktisk er det den samme bil, men Mercedes nærmer sig restyling det var op til at ændre sit navn, da hiciese i år med ML, det blev den GLE.

Mercedes S Cabrio. april 2016

S Cabrio bliver en af ​​de førende eksponenter for luksus og eksklusivitet brande stjerne. Det tilbyder fire komfortable sæder i en model af 5.03 meter lang og kun to døre. vil tag af lærred elektrisk og avanceret systemet klimaanlæg som garanterer den valgte temperatur for alle sæder. Det går på salg i april 2016.

Mercedes AMG GT Black Series. maj 2016

Som det gjorde SLS, GT AMG vil have sin udgave Black Series. Det er en eksklusiv finish, hvor sportsånd hersker over resten. Mucha kulfiber, den mest kraftfulde version af sin V8, tæt på 500 CV, og suspensioner næsten væddeløb at standardisere denne model til GT3 kategori.