Skoda Snemand, den ældre bror Yeti

Skoda Snemand, den ældre bror Yeti

den Skoda Snemand virkeligheden vil være mest sandsynligt i 2016. I løbet af 2015 den tjekkiske selskab vil polering et produkt, som har store forhåbninger.

den Snemand (Eller bogstaveligt talt i hans engelsk til castiliansk, 'Afskyelige Snemand') er det nyeste medlem i Skoda SUV tilbud, over Yeti, det vil sige, der er klassificeret i kategorien af kompakte SUV. Den vil blive udviklet på cross-platform modulære MQB Volkswagen Group, så det vil være den 'tvilling' næste Volkswagen Tiguan, bringer sin længde til den 4,6 meter, væk fra de 4,22 m lang måler Yeti. Denne stigning i de ydre dimensioner med et redesign af interiøret tillader Snemand godkende et interiør med syv sæder, fem komfortable sæder til voksne og de to andre med klapsæder i tredje række.

Mekanisk tilbud Ny Skoda Snemand vil omfatte benzin og diesel versioner. Første, den kendte fire-cylindret 1,4 og 2,0 TSI, 150 og 180 hk, mens Diesel forventes 2.0 TDI 150 og 184 hk. Serien vil trække på forhjulstræk, selv om der vil være mulighed 4x4 varianter. Startprisen kunne være omkring 25.000 euro.