At skabe kunst med en sportsudstødning? Jaguar allerede gør (video)

Jaguar F-Type SVR skaber kunstværker med deres undslipperJaguar F-Type SVR skaber kunstværker med deres undslipperJaguar F-Type SVR skaber kunstværker med deres undslipperJaguar F-Type SVR skaber kunstværker med deres undslipper

Jaguar er et af de mærker, vi er vant til nysgerrige videoer, enten ved deres annoncer, for hans "Piques" med andre mærker eller Vis færdigheder af deres biler med nysgerrige handlinger. Denne video kommer i det sidste afsnit. Du kan oprette kunst med en flugt Jaguar F-Type?

Engelsk mærke synes at stille et spørgsmål: hvem ønsker at være en kunstner lærred og pensel, når du kan skabe kunst med en flugt Jaguar F-Type? Briterne er lykkedes, med hjælp fra et par ingeniører, får nysgerrige sand formationer kun med den ydeevne opbruge sit sporty.

Videoen er bare den demonstration af, hvad forårsager de forskellige frekvenser af lyd, stand til at skabe nysgerrige strukturer afhængig af om lyden er mere alvorlig eller akut. Et system, der fordeler kræfterne (og lyd) flugt tværs af flere platforme, sand arrangeret dem antager forskellige former som bilen accelererer.

Hovedpersonen i videoen er en SVR Jaguar F-Type, en version af engelsk sport, der har en motor 5,0-liters V8 og 575 hk.

Du kan også være interesseret i:

Jaguar F-Type 2018 ny benzinmotor

Jaguar E-Pace: Guinness World Record for "looping" lateral

MOMA biler, Jaguar E-Type Fiat 500