VIDEO: BMW X7, så det er det koncept, SUV ankommer i 2018

Klik her for at se alle billeder fra BMW X7 Concept

Vi vidste allerede i nogen tid, at BMW har planer om at udvide sit SUV rækkevidde. den X1, X3, X4, X5 og X6 de giver mange succeser, og forberede de næste måneder til to nye udgivelser. En, X2 en SUV kompakt sporty karakter i et par uger begynder vi at vide. og en anden, en større SUV og luksuriøse mærke ville placere over den allerede imponerende X5 og X6. Nå, er denne anden model, der allerede stort set kender.

Og det er, at selv stadig præsenteret som en konceptbil, BMW har allerede lært os en meget reel tilnærmelse af, hvad der vil være den næste X7. Og ja, i det samme Frankfurt Motor Show brandet har bekræftet, at nå det markedet næste år, i 2018. Maksimal design og teknologi vil være grundlaget for en ny SUV, der sigter mod at blive eksklusive nye reference producenten.

BMW X7Hidtil dette BMW X7 første koncept afsløret, og du kan allerede se i videoen, der er leder denne artikel, vil vi sende og mange af de mest avancerede teknologier i brand. med den andet efternavn IPerformance, denne nye SUV blade og rense sit hybrid konfiguration, kombinere TwinPower Turbo benzinmotor med en elmotor og sofistikerede batteripakker.

BMW sikrer også, at X7 tilbyde køreoplevelsen og uovertruffen komfort. Konceptet og har tre sæderækker, kvalitetsmaterialer og et stort glastag, der tilbyder fremragende udsyn. Til instrumentering kan også konstatere en enorme skærm på 31.24 cm som strækker sig til en yderligere skærm og kører instrumentbrættet. Men alt dette uden tvivl ses bedst direkte i videoen. God fornøjelse!

Mere information | BMW X7 Concept