laser radar på autoværnet, denne ene du vil fint

laser radar på autoværnet, denne ene du vil fint

DGT og de lokale og regionale politi vil snart har et nyt værktøj til forfølge vildfarne drivere til hastighedsovertrædelser. Det er en meget let og kompakt laser radarteknologi (LIDAR), Den vejer kun 1,5 "kilo" kaldet TruCam, udgivet af den sædvanlige radarer udbyder DGT (Manufacturer herunder målbart radar usynlig Multaradar C). helt bærbare, med gun Shaped, Det er gyldigt til brug overalt på vejen Stativ, fast støtte motorcykel eller inde i køretøjet. Men de nye cinemometers altid nødt til at blive brugt på en fast støtte, når ved hjælp af laser-teknologi, som er blevet godkendt af metrologi, Jeg burde ikke have agenten i hånden, når de anvendes, som at fordreje måling.

oprindeligt beregnet til brug af lokale og kommunale politi, i byerne, den nye laser-radar også Det kan installeres på en støtte på et autoværn, som vist på billedet. Kræver ikke permanent tilstedeværelse af agenten eller kabler (kan genoplades i nettet eller i bilen) det fungerer i manuel eller automatisk, da du kan programmere funktionen. Lovovertrædelser gemmes i et krypteret format i intern enhedens hukommelse 8 GB. Den nye laser-radar batteri giver op til 15 timers drift, de vil være mindre afhængig af "aktivitet" du har. Under alle omstændigheder kan de ikke lade være i flere dage, så bør genoplade batterierne regelmæssigt. Vandtæt, støvtæt, og ved temperaturer mellem -10 og 60, har, ifølge producenten af mulighed for målinger med ugunstige vejrforhold såsom regn, sne, tåge eller røg. Også det virker natten, fordi det har en valgfri flash nat brug.

Men hvad er hans fejlmargin og omfang? den nye laser radar har en fejl i målingen hastighed, Ifølge producenten har i sine specifikationer, +/- 2 km i timen og afstand på +/- 15 cm. den maksimal rækkevidde på målinger kan overvinde kilometer, omkring 1.200 meter, men den kamera Det når langt mindre afstand, selvom Det afhænger af den optiske linse og ikke overstiger 100 meter, så bilen skal være relativt tæt på måleapparatet. Naturligvis fotografierne har mere kvalitet, vil mindre mængde passe på harddisken.

Du kan også være interesseret

Dette er den målbart radar, video