Beyourcar: forvalter bøder og skader på din bil fra din mobiltelefon

Beyourcar: forvalter bøder og skader på din bil fra din mobiltelefon

'Beyourcar' er en værktøj, der giver dig mulighed for at tilslutte din smartphone til bilen og komplet styring af dette: Advarsler om skader på din bil, søge efter tankstationer, værksteder, fin styring, placering af din bil selv ekspert tjeneste kontakte dig, hvis der opstår specifikke spørgsmål.

Det er en spanske initiativ hvor det opererer gennem en gratis app til mobil (Eller via hjemmesiden af ​​'Beyourcar') og en OBDII enhed, at forbinde sammen af Bluetooth. Hvis din bil er 2001 eller senere, vil du have den tilsvarende donkraft til at installere OBDII, som om det var et scart.

Med denne enhed, kan chaufføren kender det øjeblik tilstand af mekanikken i din bil (Hvis nogen fejl og tyngdekraft), dens ydeevne (Hastighed, hastighed og gennemsnitligt brændstofforbrug, sammenlignet med den godkendte også af mærke) og forskellige ekstra ydelser vi diskuteret nedenfor.

Hvilke tjenester 'Beyourcar'?

- diagnose: føreren kan stille en diagnose, når status for din bil samt modtage advarsler om de forskellige opdelinger, der lider. Forskellen mellem nogle 1.600 systemfejl og advarer dig med tre forskellige advarsler: bip hvis en mindre fejl, to bip for mellemstore fejl og tre bip, hvis en alvorlig fejl. Det giver dig også tips til at løse problemet, og selv giver dig mulighed for at fortælle dig (og guide) til nærmeste værksted.

- Panel Kørsel: hastighed, rpm, motortemperatur, ... er nogle parametre, der kan indikere bilen i realtid, som om det var i displayet.

- ATP tjenester (teknisk og ekspert rådgivning): Det er en 'tjeneste' for brugeren: du kan opfordre til at løse spørgsmål, tjek fakturaer, tjek dine rettigheder som chauffør ... og også være i stand til at kontakte en sagkyndig i en workshop (hvis du ønsker at evaluere din bil til at sælge det, for eksempel).

- vedligeholdelse: Dette afsnit indeholder en liste af workshops og information om hver reparation historie bil (brugeren skal manuelt indtaste dem at fremstå reflekteret) og forskellige advarsler, der kan udløse dig til at advare dig, når du skal ændre, for eksempel, olie i din bil, hjul, osv Derudover det fortæller dig, hvor mange penge du har brugt den sidste måned og sidste år på reparationer.

- Hvor Parkerede: en funktion meget nyttig til at finde din bil, når du forlod parkeret. Hvis føreren ikke huske, hvor du slap, kan du finde det på det tidspunkt med ansøgningen.

- interesseret: brugeren modtager i app relateret til dit køretøj, samt den tilsvarende indberetning om status af bilen, kommende anmeldelser, nyheder mv

- forbrug: føreren kan se det gennemsnitlige forbrug af din bil og sammenligner det med de faktiske køretøjsdata af producenten annonceret. Du kan også finde de nærmeste tankstationer og deres aktuelle priser, og holde en optælling tankning du har lavet.

- bøder: den app viser dig trafik billetter, du har modtaget og giver dig mulighed for at udfordre (og betale omkostningerne ved denne proces) på det tidspunkt; i fremtiden, 'Beyourcar' kunne omfatte mulighed for at betale udgifterne til bøden til tiden.

- dokumentation: Du kan klatre op til ansøgningen de vigtigste dokumenter i bilen: forsikringspolice, teknisk data mv Du kan gøre dette ved at tage billeder af de samme dokumenter, for eksempel.

Beyourcar

Priser og optioner

Anvendelsen af ​​'Beyourcar' er helt gratis. Denne service omfatter ikke OBDII enhed, og dette vil have 1 GB plads og evnen til at forbinde kun én bil. med den premium service (24,99 euro uden OBDII), kan tilsluttes tre køretøjer og har en hukommelse til 5 GB. Endelig tredje mulighed 'sponsoreret' Det er gratis (OBDII), op til to køretøjer og op til 3 GB plads. den pris OBDII enhed Det er 18 euro til at forbinde enheder og Android 45 euro til iPhone og Android. De eneste omkostninger, uanset hvilken enhed er procedurerne for anvendelse af bøder og brugen af ​​ATP-tjenester.

Kort sagt, det er en værktøj som en 'bog' af dit køretøj og det kræver en tilbagevendende brug af brugeren. Hvis du ønsker at drage fuld fordel, skal det opdatere sektioner som optankning regninger, nedbrud mv 'Beyourcar' og fremtidige planer om at indarbejde andre funktioner som 'e-Call' eller nødopkald i ulykker, øjeblikkelig betaling af bøder, en serviceanmodning kraner, budgetter lukket af værkstederne eller hele forsikringsaftale og biludlejning.