Dæk med optrækkelige studs

Dæk med optrækkelige studs

For et par år siden modtog vi en pressemeddelelse Q-Tire, med illustrationer af et dæk lov til at have, ligesom katte, deres skjulte kløer. Stål negle opstået, hvis en ekstra luftkammer i karkassen gjort dem gå ud. På det tidspunkt ville vi have vinterdæk par excellence. Ikke længere eksisterer eller hjemmeside q-pull ... det er klart, at det lykkedes at tage springet og sælge ideen til et mærke af dæk, der desarrollase.

Nokian, elite vinterdæk

Mærket pågældende synes at have været Nokian, den berømte producent af vinterdæk. Nokian har vovet at sætte sit navn til tanken og lancere en video på Youtube. Nokian er ikke bare en hvilken som helst mærke kan tilskrives faderskab vinterdæk og biler er legio ridning hjul af dette mærke i de nordiske lande. Pris? Hvornår? Det er de spørgsmål, vi er nødt til at gøre, som vi ser en repræsentant for brandet.

Nye negle: mulige

Teknisk muligt muligt at fremstille dækket med optrækkelige pigge, så afslører videoen. Hvis det virker, vil vi se meget snart. Så snart næste år, fordi jeg tvivler på, at mærker, der deltager i et rally i Monte Carlo ikke sukke for dæk som disse, der er i stand til at køre tør i vand, og når den stiger til toppen af ​​længderne og sne vises og dækket bliver isen. Det er bare den asfalt betingelser har gjort mange dele af den mytiske Montecarlo.

For nogle forbrugere sikkert Negle har fordele. Ikke for alle, men for dem, der er med barske vinterforhold. ikke hårdt nok til at have til at rulle med pigdæk (i Frankrig, dens omsætning regler om, hvornår og hvor de kan bruges i Spanien giver ingen mening), men i dem vinterdæk til tider det falder kort.

Ice grab mere, hvis det er meget, meget koldt

Og neglene er nyttige ikke kun når det er meget koldt, men lidt under nul i isen glider mere. At vandet er meget ejendommelig og, på samme måde, som det køler og krymper ikke frosne ligesom andre materialer, men udvider og så flåde, når det er rigtig koldt, mindre end 20 under nul, is greb meget, meget mere end nul grader. Jeg tror OL i Sotchi og glat "høje temperaturer" De har været eksplicit for alle at checke dette.