Revolution! Mazda SKYACTIV-X: benzin, der fungerer som en Diesel

Revolution! Mazda SKYACTIV-X: benzin, der fungerer som en Diesel

Mazda havde tegnet en køreplan for sine SKYACTIV-motorer, men det syntes at gå langsomt. Men tråden af ​​aktieombytningen aftale og også fælles fabrikker med japanske Toyota, Mazda Han har givet detaljer om sin nye motor SKYACTIV-X, benzinmotor, der kan fungere som en diesel og lanceret i 2019.

SKYACTIV-X: 30 procent mere effektive

Siden slutningen af ​​det tyvende århundrede, vi taler om en form for forbrænding "lav temperatur", "HCCI" eller, mere enkelt en benzin motor, der ikke behøver gnist til at antænde. Det er, tilstrækkelig kompression, og diesel, således at antændes brændstof. uden "voldelig" eksplosion af gnisten omdannet til en glattere forbrænding, er mindre energi tabt, og brændstoffet udnyttes bedre. Dette betyder ikke, at ikke fører stik (ikke på noget tidspunkt er angivet), men kun bruges på bestemte tidspunkter. Dens forbrænding metode kalder det "Kontrolleret kompressionstænding gnist" og i teorien vil det have løst de to vigtigste problemer med dette operativsystem princip: kun arbejde i meget specifikke øjeblikke og trin opererer som en fungerende som benzin Diesel var meget mærkbar. Ifølge Mazda, ydeevne SKYACTIV-X og dens brændstoføkonomi lig den nuværende SKYACTIV-D, dieselmotoren. Derfor sin nye ejer forbrændingssystem Få forbedre effektiviteten mellem 20 og 30 procent i forhold til nuværende SKYACTIV-G benzin. Sammenlignet med konventionelle motorer, Mazda SKYACTIV før, hvilket havde brugt indtil 2008, ville forbedret ydeevne være mellem 35 og 45 procent.

Low Power Turbo

Det ville være meget rart, hvis vi havde kendt ikke før komplette familier direkte indsprøjtning benzin at få nogle høje udbytter, men kun til en ordning og trykke speederen i (og begrænset) meget specifikke vinkler. Derfor kan du have en god præstation og i praksis resultere i lavt forbrug. Hvorfor Mazda har været hurtige til at erklære opretholde en høj effektivitet over et bredt Motorens hastighed og belastning niveauer. De siger, de vil bruge det til større spillerum i udvælgelsen udvikling forandring, hvilket ikke gør klart, om forlænge eller i stedet, afkortes for at give større livlighed. bør ikke forventes tilstedeværelse af en turbolader kun gavne: vinde SKYACTIV-X mod SKYACTIV-G benzin er mellem 10 og 30 par. Så sin indflydelse kan være mere mærkbar på områder som forurening. Han har ikke talt om motorens kapacitet og muligheden for en "downsizing"For øjeblikket.

Formål: halvdelen af ​​CO2 i 2030

Alt er nedfældet i 2030 zoom-zoom-objektiv, som Mazda søger at sænke CO2-udledningen "Nå til Wheel" halvdelen af ​​deres biler havde i 2010. Selvfølgelig er der inkluderet fremstilling af elektriske biler fra 2019. betragtning af, at elbiler kan ikke rigtig svare på behandlingen af ​​ren, selv med hensyn til CO2 -batteri produktion, genbrug, produktion af elektricitet, osv, Mazda bemærker, at kun have magt i områder med høj beskæftigelse genererer ren elektricitet eller der hvor begrænset kontaminering. Selvfølgelig uden masker: sælge elbiler, hvor det sæt af sociale power-selskaber, der er involveret, især-virkelig gøre deres indsats for at rense energi og dermed den høje pris på elbiler, når tilskud er ingen hindring.

Du kan også være interesseret i:

Standard Euro 6c: hvorfor bilerne tilbringer 30 procent mere?

Mazda CX-5 2017 test en SUV mest teknologisk