CES i Las Vegas 2016 teknologi fremtidens biler

CES i Las Vegas 2016 teknologi fremtidens biler

I hallen teknologi og innovation CES i Las Vegas 2016 vises 115 virksomheder i sektoren, Herunder 9 af de vigtigste bilfabrikanter (Audi, BMW, Chrysler, GM, Ford, Hyundai, Mercedes, Toyota og Volkswagen), som alle indtager 25 procent mere udstillingsplads.

Endvidere for den CES 2016 i Las Vegas denne begivenhed har reserveret nogle af de ny af teknologi mere vigtigt at skal indarbejdes i biler i de kommende år. Det er på CES i Las Vegas, hvor de vil se lyset og de nyeste teknologier vil blive præsenteret i offentligheden i tilsluttede biler, intelligent, elektrisk og for dem autonome og udviklingen i systemerne parkering, anticolisión, af nødopbremsning, måner og vinduer, som bliver skærme, gesturale styresystemer mv På den anden side vil et års åbningstale reserveres til et selskab i sektoren, i dette tilfælde Volkswagen og CEO Herbert Diess.

Nogle af de virksomheder, der deltager i CES 2016 i Las Vegas har allerede avancerede nogle fingerpeg om udviklingen tager denne retfærdig technology og innovation bil. så BMW har bekræftet, at i Las Vegas vil være det i8 Spyder og præsentationen af ​​sin nye BMW gestural styresystem AirTouch, mens Audi, som nu udgør seks på hinanden følgende optrædener, har annonceret en pressekonference for at præsentere deres infotainmentsystemer Audi Connect og en ny koncept bil. I mellemtiden Volkswagen slår til lyd for en ny elbil (Også Opel) og ny digital styreboks til Volkswagen Golf. Delphi i mellemtiden vender tilbage til kampen med udviklingen af ​​sin automatiserede bil, mens kontinentale Han har allerede afsløret, at CES vil være i stand til at se din nye måner udvikling af intelligente glas til bilen. På den anden side, teknologisk Blackberry også satse på dette CES i bil. Derudover Rinspeed Det har også bekræftet tilstedeværelsen af ​​Etos, bil hybrid motor inkorporerer et system autonom kørsel. Endelig CES 2016 i Las Vegas Det er det sted, hvor du kan lære mere om alliancen mellem Google og Ford til at udvikle autonome biler og svaret fra andre producenter, som Toyota.

Du kan også være interesseret

- Hvordan Hybrid Cars Work

- Autonome biler kan allerede teste i Spanien

- Gratis programmer til at spare penge med bil