Volkswagen opdateret sine apps til mobil og bil

Volkswagen opdateret sine apps til mobil og bil

Teknologi inden for konnektivitet Det er i stigende grad til stede i biler Volkswagen-koncernen. Nu, med udsigt over sommeren, Volkswagen opdaterer sine ansøgninger om smartphone at integrere forskellige funktioner i deres biler gennem 'VW Bil-Net App-Connect' og dens rolle 'Mirror Link'. Gennem dette system, vil føreren og passagererne være forbundet med multimedia-system gennem fire virkelig interessant og de har nu en ny opdatering apps.

Den første er den 'Tænk Blue.Trainer', et program, der tilskynder effektiv kørsel og stillede udfordringer og øvelser føreren for at forbedre køreteknik at spare brændstof. Den app giver rådgivning, oplyser forbrugeren på det tidspunkt, bremse og accelerere med fremsyn, etc. Og alt dette med en score kaldet 'Blå Score' som en 'tone'.

Volkswagen opdateret sine apps til mobil og bil

app 'Cam-Connect' Det gør det muligt Udsigten fra instrumentpanelet, der registrerer, når en GoPro kamera 4 inde i bilen. For at gøre dette, skal du tilslutte din smartphone til 'Mirror Link' systemet via et USB-kabel og slå synkronisering trådløst med kameraer.

med 'MyGuide', vi kan kender vores næste destinationer i forskellige kategorier: Tid, tid, data fra tjenesten bil, 'Shopping', 'Fritid', 'Mad' ... Chaufføren vil vide, for eksempel telefonen eller tidsplanen for at åbne en restaurant, og når du parkerer bilen efter brug af navigationssystemet, kan blive guidet til destinationen til fods.

Endelig app Delt lyd ' ikke kun kan lytte til musik fra din mobiltelefon via højttalerne i bilen: kan vi også oprette spillelister med sange, der har alle passagerer i deres respektive smartphones. Det vil sige, delte afspilningslister.

- Du kan også være interesseret i: Volkswagen inkorporerer carplay Android Auto og Auto.