For at abonnere eller købe en bil? Volvo startede revolutionen med XC40

Volvo XC40 kommer med abonnement i stedet for at købeVolvo XC40 kommer med abonnement i stedet for at købeVolvo XC40 kommer med abonnement i stedet for at købeVolvo XC40 kommer med abonnement i stedet for at købe

Indtil forsikring er inkluderet i "Pleje af Volvo"Pilotprogrammet abonnement Volvo-model, som vil debut med den nye XC40 SUV. Uanset om du har mindre end 25 år, uanset hvad byen levende, at prisen vil være den samme her i Polen eller i nogen af ​​de otte lande, hvor Volvo vil begynde dette initiativ: 699 euro om måneden i to år, har du ret til at bruge en XC40. Nej, det er ikke en delebil; "din" bil, indtil det igen efter to år. Bilen vil koste As You benzin og 8.400 euro om året, glemmer skatter, vedligeholdelse, og har ret til en Volvo i et andet format krop (detaljerne er endnu ikke fastlagt). Billigt? Først og fremmest, "Pleje af Volvo" friktion vil fjerne det faktum af at have en bil.Volvo XC40

"Pleje af Volvo"en "købe" fluid

Selv for dem, der køber en bil repræsenterer en spændende kendsgerning, er det ofte begyndelsen på en løb fyldt med forhindringer. Forhandleren er væk. Sælgeren kan synes arrogant, eller du ikke forstår. Du ønsker at vælge en anden variant eller en anden farve, end du har tænkt. Men frem for alt, kan du kontrollere, at der er to ens priser og ofte ender med spørgsmålet om, hvorvidt han skulle have betalt mindre for den samme bil på en anden forhandler. med "Pleje af Volvo" pris ikke til forhandling, kan alt ske, vælge og vrage online. Forhandleren vil kun gøre bil test (Hvis det ønskes, eller du ører kildede af de gode valg) og advare dig, når at gå til samle den op. Nej, forhandleren ikke dø, fordi du vil modtage nogle provision af salget, men salget gør Volvo. faktisk, bag det er Arval, en stærk virksomhed i verden for at leje, men den køber, der er enig, er med Volvo. operationer Vedligeholdelse er også ansvarlig forhandler, at sende en person med en erstatning bil at afhente din XC40 og udførte operationen, gendanner XC40. Selvfølgelig, alt inkluderet i abonnementet, forsikring, dæk, olier eller bremser.

Volvo digitale tjenester

Volvo, til gengæld byder på en vifte af premium-tjenester ud over de traditionelle leje. især alle digitale tjenester, der vil tilbyde Volvo, herunder Volvo On Call (24/24 supportservice). Vi er eksemplificeret du er berettiget årligt fire timers "barnepige" eller fire timer chauffør service, den samling narkotika gratis ... Formentlig visse tjenester afhænger af geografiske områder. For eksempel beskriver US Volvo har erhvervet en ekspert i concierge-tjenester i de enkelte lande, selv formlen for, hvordan man kan omsætte til praksis digitalt kan være anderledes.

nøglen digital vil være standard med "Pleje af Volvo". Det betyder, at fra mobiltelefonen selv adgang til visse funktioner i bilen vil, herunder åbne døre, bagklappen (hvilket vil give mulighed for i fremtiden at en leveringsservice parcel i køretøjet, som DHL og erfaring og det bedste, giver bilen til en tredjepart, så du kan bruge det midlertidigt transmistiéndole din mobiltelefon digital nøgle.

Volvo XC40 Ny"Pleje af Volvo" Det har nogle begrænsninger, såsom 15.000 km om året, ud over tegningskursen vil stige. Ikke tilgængelig alle optioner eller optioner pakker XC40: Volvo køretøjer vil ikke ønsker at bo for "skik"Således at restværdien af ​​en XC40 med mindre end 30.000 kilometer og mindre end to år er fortsat høj. Derfor er en pris, der svarer til en konventionel lejekontrakt abonnement, kun at det henvender sig til alle typer af individer. Ved slutningen af ​​de to år, køretøjet er vendt tilbage, og i princippet Arval er ansvarlig for at give ud som en brugt bil. Ideen er, at Volvo erfaring "Pleje af Volvo" er tilfredsstillende og igen, brugere abonnere på Volvo to år.

Det er en gammel idé, vi hører for første gang BMW ex-ledere, da de landede på Ford: Drømte betaling af et abonnement til mærket (intentionen er altid "Lifetime"), Som du har givet ret til at færdes køretøjer, der markerer, hvor du var. Den endelige idé var at parkere i lufthavnen på en tur, og ved landingen, tage rattet i en bil svarende til, at du har forladt, at inddrive omkring. Eller brug en lille hjælpeprogram midtugen og tage stor for familieudflugter én dags hvile. "Pleje af Volvo" Det betyder ikke nå så langt, men fremskridt synes at få det.