Styrer udstødningen lyd, der kommer ud af din bil med en knap

Styrer udstødningen lyd, der kommer ud af din bil med en knap

Akrapovic Den er ansvarlig for at skabe tilbehør, der giver mere sporty modeller med høje ambitioner og er indarbejdet som standard på nogle højtydende superbiler.

Det er et mærke kendt for sin udstødningssystemer og det nye tilbehør, der vil bringe til markedet er relateret til dette. Det kaldes Akrapovic Sound og det er en anordning, der kan ændre lyden kommer ud af vores bil udstødning. Kittet bruger en trådløs controller, der kan placeres i kabinen eller kan bære i lommen, som om det var en nøglering. Et tryk på denne kommando, kan vi gøre lyden genereres af bilen er mere eller mindre sporty, mere eller mindre støjende, som nogle ville sige. På den måde Du kan reducere støjen kommer ud af superbiler, som ofte ubehagelig, usmagelig eller at det er forbudt i henhold til den handling eller det sted, du vil gå. Dette tilbehør virker direkte på aktuatorer, der håndterer åbne og lukke mere eller mindre ventiler gasudtagningssystem, at ændre sin måde at strømme til ydersiden og dermed den resulterende lyd.

Akrapovic har også skabt en mobil applikation, hvorfra du kan handle på denne enhed.

Den Akrapovic Sound vil skibet i april 2015, men for nu er det kun tilgængelig med titan udstødning Slip-On Line mærket har udviklet til Lamborghini Aventador. En måned senere version vil blive lanceret for motorcykler til rådighed for Harley-Davidson Touring og alle modeller Dyna.