Hvorfor skal du slutter telefonen til en leje bil?

Hvorfor skal du slutter telefonen til en leje bil?

Det er klart, vi forbinder vores mobiltelefon (smartphone) Til vores bil, a priori, behøver ikke forårsage nogen risiko. Problemet kommer, når leje en bil og du tilslutter enheden (via USB, Bluetooth og / eller app-kabel).

Og hvis du er en regelmæssig bruger af denne teknologi, telefonen vil have set normalt være knyttet til infotainmentsystemet af bilen og dermed information som vores adressebog, den tekstbeskeder og Ring Log. Hvis vi forbinder en personlig telefon, kan du ikke har noget at skjule, men når vi bruger en mobil selskab, kan tingene blive kompliceret.

FTC (Federal Trade Commission, som forsvarer rettighederne for amerikanske forbrugere) og forskningsarbejde George Mason University (USA)"En analyse af systemets sikkerhed information og underholdning køretøj og anvendelse platform" advarer om, at dataene lagres i en bil kan bruges til at afsløre fortrolige oplysninger om et selskab, og selv data locator GPS og dermed, besøgte steder eller ture lavet.

For sin del, har arbejdet i George Mason University fandt, at der er systemer smartphone tilslutning til bilen (i dette tilfælde hacket MirrorLink) Det ikke garantere fuld privatliv brugeroplysninger. Faktisk en af ​​de værste fejltagelser er, at Adgangskoder gemmes uden kryptering passende. Det kan gøre det muligt for en hacker at bruge en malware og få private oplysninger om en person.

Da FTC foreslå brugere af disse teknologier til at tage skridt til at fjerne eller i det mindste mindske risikoen for tab af data. Et forslag er, at virksomhederne forbyder deres medarbejdere forbinde mobil arbejde til biler, der ikke er dine, i hvert fald ved hjælp af et kabel med cigarettænder (12V), hvis du har brug for at udføre en batteriopladning.

også de rådgive fjerne din enhed fra listen over 'matchede' bilen, som kan findes i opsætningsmenuen. Således vil vi returnere leje køretøj helt 'ren' i vores oplysninger. Stor omhu skal også tages med den app, der forbinder din smartphone til bilen, da det vil være nødvendigt at ændre standardindstillingerne, så du ikke dele flere oplysninger, end vi ønsker, at 'hjerne' af køretøj eller endda i vores egen sociale netværk.

Og det siger sig selv, at det samme sker, hvis du sælger bilen til en anden, er du nødt til at fjerne dine systemenheder, hvis du ikke ønsker at spore.

* Kilde: https://mcdonaldhopkins.com

Du kan også være interesseret

Politiet ønsker at stoppe din bil med fjernbetjening

Teknologier, der ikke kan gå glip af i din bil

Autonome biler, det næste mål for hackere