Tænk Blå Volkswagen effektiv strategi

Volkswagen Tænk Blå, den mest effektive og bæredygtig mobilitetVolkswagen Tænk Blå, den mest effektive og bæredygtig mobilitetVolkswagen Tænk Blå, den mest effektive og bæredygtig mobilitetVolkswagen Tænk Blå, den mest effektive og bæredygtig mobilitet

Volkswagen, inden for auto gigant, som den tilhører, er en af ​​de producenter, der er mere involveret i bæredygtig og effektiv mobilitet. Dens strategi og filosofi kaldet tror Blå er dens base og engagement for mere miljøvenlig fremtid.

mark Volkswagen Det er en af ​​producenterne af auto gigant til mere involveret med søgningen tilhører maksimal effektivitet. Ifølge officielle skøn over Volkswagen Group, af 2014 2018 den ublu tal vil blive investeret 56.000 millioner euro i fabrikker og stadig mere effektive biler, i ord Martin Winterkorn, VW-koncernen formand. Målene for det europæiske område af koncernens brands er ambitiøse, med 120 g / km CO2 i gennemsnit 2015 og reducere dette tal til 95 g / km CO2 i 2020. For at opnå dette, vil det ikke blive sparet i Forskning, udvikling og innovation, Dette til trods, at den »reduktion på 1 g / km CO2 repræsenterer en investering på omkring 100 millioner euro.

Volkswagen e-up! elektriskTil at nå disse mål, strategi tror Blå Det er nøglen til Volkswagen. Vi fortæller dig kort, hvad det er.

- emissionsreduktion

Denne første søjle i strategien tror Blå Den fokuserer på fremme og investere i teknologier og biler bliver mere bæredygtig og effektiv. Ikke alene er udviklingen af elektriske, hybrid, plug-in hybridbiler, benzin og diesel lavt brændstofforbrug og emissioner og benzin bi-brændstof naturgas og versioner, men også i gennemførelsen og anvendelsen selv effektive teknologier af fabrikker der producerer alle disse køretøjer, såvel som energikilde det kommer fra. Faktisk er Volkswagen-koncernen på udkig efter partnere og associerede energi levere dem hundrede procent fri for emissioner (kendte virksomheder vedvarende energi), Med målene i tilfælde af elbiler som e-Up og e-Golf biler er virkelig et hundrede procent fri for CO2-udslip.

- Kompensation og social bevidsthed

med kompensation og social bevidsthed, den Volkswagen Tænk Blå ånd Jig ønsker holdent på folk fra samme køretøj køb. Med kampagnen 'træ række', købe en ny bil Volkswagen efterfølges af plante et træ en af ​​de skov Tænk Blå placeret i forskellige dele af verden (i tilfældet med Spanien, den bedst kendte er beliggende i Navarra, i nærheden af ​​fabrikken er beliggende i denne region).

Forskellige marketingkampagner og kommunikation, der forbedrer deltagelse i 'workshops'Eller arbejdsgrupper er også et af de centrale elementer i den sociale bevidsthed om ånd tror Blå. Den store nyhed i dette område er det fejringen af ​​den første udgave af Think Blå Awards, hvor Volkswagen ønsker at belønne og anerkende det arbejde og fortjeneste initiativer og projekter, der gennemføres af vedvarende energi og bæredygtighed både af enkeltpersoner og virksomheder.