Når Volkswagen Dieselgate dræbt Downsizing

Når Volkswagen Dieselgate dræbt Downsizing

Det er ikke nogen nyhed, at den "downsizing" Volkswagen kommer ikke til at gå videre end de nuværende små forskydninger ikke vil falde væk. Det har gjort nyheder, fordi formanden for Volkswagen, Herbert Diess, sagde i et interview, hvad dit brand teknikere (og mange andre) har sagt tid. Hvorfor Det giver ikke mening at holde gør flere og mindre motorer? Paradoksalt nok, for at undgå forurening.

Ren luft kræver energi

Der er tekniske årsager til, at Europa fravælger for små forskydning motorer til el, der tilbydes. Vil forklare i slutningen af ​​artiklen. For at opsummere, hidtil opnåede udbytter meget lyse med små motorer, på et tidspunkt hvor god levering og forbrug var determinanter. Den automotive paradigme har ændret sig. De vil se meget nøje CO2-udledningen (tæt forbundet med brændstofforbruget), fordi lande betale for CO2-udledning og gør du betaler bøder for fabrikanter af biler CO2-udledning hver bil solgt over en vis grænse, 95 g / km i første instans. Desuden ingen tilstrækkeligt, at gennemgang og godkendelse fast dynamometer som før, men en test "åbne spørgsmål", Ie, bilerne vil blive evalueret i de samme betingelser for brug og meget mere realistisk end hidtil. Men især efter Dieselgate vil nøje overvåge udledningen af ​​forurenende gasser, især NOx (nitrogenoxider), og i en realistisk brug. ankomst giver også nye forurenende gasser underlagt kontrol.

For alle ovenstående den største bekymring for motorfabrikanter og har længe ophørt med at være den strålende præstation. Hans første punkt er, at den nye motor er meget effektiv, Ingeniører søger frem for alt motoren udleder meget lidt CO2. Men hverken vil de komme til magten forbrændinger med høj temperatur, der bidrager til dannelsen af ​​NOx, som sædvanlig. Fyldt med så meget teknologi eller mere, fremtidige motorer vil faktisk "sorte bokse". Motor mission vil være dobbelt: at give magten nok til at flytte bilen og med et overskud af strøm for en meget kompleks kemisk behandlingsanlæg udstødning. Ikke så meget for at gøre en ren motor, men en motor forbrugende lidt og derefter med nok ekstra kraft i hver køreforhold at opfylde kravene i temperatur, tryk og energi, der kræves, at "Central rengøring" . har altid overskydende energi til at behandle udstødning ikke komme sammen med de snævreste motorer, de skulle reagere på simple acceleration krav til førerens og vejens længdeprofil, plus en unik type test bænk ruller.

Det næste skridt "downsizing" vil være kendt motorer Miller og Atkinson -med eller uden trykladning henholdsvis udbredte takket være Toyota Prius. Ikke synes at stå efter magt, især hvis man ser på deres relative forskydning eller høj "upsizing". Takket være den høje motor få en komplet udbygning af gasserne fra forbrændingen, meget arbejde udvinding dem og arbejder ved relativt lave temperaturer, med få forureninger.

Mange producenter har allerede bebudet eller allerede har i deres intervaller af disse motorer, der emulerer driften typen Atkinson-Miller. Derfor, i Desuden kræver de sofistikerede variabel ventilstyring (mere variabel og bred normal) og EGR (recirkulation af udstødningsgas), som kræver en kompleks afkøling. Atkinson-Miller er et første skridt mod nævnte "sorte boks" med udstødning behandling, ikke så effektiv og fleksibel, men med rengøring i selve motoren og en konventionel katalyseret udstødning.

Af den måde, sådan kompleksitet driver nogle producenter mener, at brændselscellen er en langt mere realistisk og tættere forslag til, hvad der kan synes.

Europa og dens lave forskydning

Europa synes afhængige af lave forskydninger. Snarere på særligt lave forskydninger. Der er to grundlæggende årsager. Den første er økonomisk, fordi meget af deres lande straffer forskydningUanset den reelle magt, men motoren. Det kan synes, at dette er en afgift på brugen af ​​luft, ville det være politisk korrekt, men det ville være en løgn, fordi skatter fortvivl ikke at indføre en turbo meget luft til en motor. Den anden årsag til den lave slagvolumen har støkiometrien af ​​benzinmotorer: kun hvis der opstår andelen af ​​forbrændingsluft og brændstof, hvis du lægger så meget luft, så du er nødt til at sætte benzin. Hvis motoren er høj, mængden af ​​luft er høj, og mængden af ​​benzin, der forbruges, vil også være høj. Dette er kun benzinmotorer, i diesel, selv om meget luft og kun et par dråber olie, disse vil brænde effektivt. Hvorfor dieselmotorer er blevet bevaret relativt høje forskydninger.

Med mindre cylindere kan reduceres indre friktion, der er energitab. Med mindre forskydning, i stedet for at kvæle motoren (Med gashåndtaget på benzin) og knuse præstationer, Den er lavet til at arbejde i områder med større effektivitet. Det kan dog ikke reduceres mere og mere kapacitet og bedre udbytter ved motorfabrikanter i lang tid, til brug for udarbejdelse af forbrænding og forbrænding selv: det ville være som at lave mad mini-paellas i én cazillo. den miniaturisering af motorer er ikke kun dyrt at fremstille, også det kræver bedre materialer: De tre-cylindrede motorer så som bevarer store cylindre og fjernelse én, derefter finde opfindsomme løsninger til at kompensere for vibrationer forklarede, at dette indebærer. Eller interessant tricks som cylinder deaktivering.

Du kan også være interesseret

En Ferrari 3.9 Er Nedskæringer?

¿Downsizing eller ej? Sammenlign Mondeo 1.5 EcoBoost 160, Mazda 6 2.0 SkyActiv, VW Passat 1.4 TSI ACT 150