Samsung Auto Connect: bil, en ting på internettet

Samsung Auto Connect: bil, en ting på internettet

Samsung har udviklet en lille enhed til at oprette forbindelse til OBD diagnostisk stikket på din bil, det kalder Samsung Automatisk tilslutning. Med det du adgang til et væld af data, som enheden indfanger det elektroniske net af din bil. Jeg har lige præsenteret på Mobile World Congress 2016 og ville ikke være meget forskellige fra et uendeligt antal løsninger i årevis er på internettet. Typisk er disse indretninger er i stand til at læse og sende via WiFi eller Bluetooth kontinuerligt data, såsom gasspjæld position, hastighed, motorens omdrejningstal, temperaturer, etc. Det vil sige, data specifik for operationen af ​​bilen. Et program installeret på din telefon, tablet eller computer kan indsamle og behandles korrekt, tilbyder alle former for brugsstatistikker, f.eks.

Hvad det giver Samsung går ud over de snesevis af enheder OBD kan finde en håndfuld euro på internettet; Han taler om "et økosystem af tjenester og produkter til en grønnere, mere køreglæde", Det vil sige en platform. Blandt andet, noget, som sandsynligvis vil cofbrando betydning som er, at Denne OBD stik Samsung tilbyder gratis wifi til alle bilens passagerer. Det vil sige, du vil have en telefonforbindelse til det fri. Den officielle oplysninger taler om Samsung Auto Connect vil være tilgængelig i andet halvår af 2016 med amerikanske operatør AT&T. Orange, gennem sin virksomhed division, fungerer også med Samsung.

I WiFi Samsung er spillet

Her er forskellen på Samsung Automatisk tilslutning alle OBD-systemer læsere, der vidste hidtil, giver forbindelse til ydersiden. Du vil elske det eller især til andre personer i bilen. Og her kommer på den måde du ikke tælle, men stadig åben. Når du køber et produkt, der er udviklet til en tredjepart producent (f.eks BMW M ydeevne Analyzer Drive eller Garmin ecoRoute at bruge mindre brændstof) skal du vide, hvad der gør og du bruger den til at få mere involveret i kørsel, da der er andre, der registrerer og fortolker fejlkoder bil (som også vil Samsung Automatisk tilslutning). Men hvad vil Samsung med data? Hvordan vil udnytte de indsamlede data gennem denne kanal output? Er frygten for mangel på privatliv, at Samsung ønsker at fjerne, taler om tjenester -stil advarsel om eCall- ulykke, min bil placering på en parkeringsplads.

Samsung diskuteret i denne version af systemet Samsung Revolutionere Auto Connect, for eksempel, bilforsikring baseret på brug. At allerede arbejder med forsikringsselskabet Axa, og Tantal (leverandør af analytiske undersøgelser eller data sporingssystemer stjålne biler, som Tracker).

Samsung ønsker at sikre den ukrænkelighed transmissioner Samsung Auto Connect, udstyre den med dit system Samsung Knox (Hentyder til Fort Knox, den amerikanske reservation?), En platform for militær-grade sikkerhed. Ifølge Samsung beskytter selv den hardware (dvs. fysisk angreb på selve enheden) ved hjælp af software. Hans idé er at give en forbindelse og problemfri integration med andre Samsung-enheder i bilen og Samsung tjenester via udbydere. Alt det udviklede sig med sit eget Tizen operativsystemet.

Ingen kan forstyrre er afgørende at have tillid til brugen af ​​internet i bilen, som om fra din egen telefon. og Samsung tilbyder denne kommunikation sikkerhed uden for bilproducenten. En front, der har lanceret uden at forsømme at holde mange samarbejder med bilproducenter, som i tilfældet med Seat, for eksempel. Ikke kun det, Samsung selv producerer også biler som en del af Renault-koncernen, er de endda sælges under pålydende, da Renault Koleos.

Samsung, i bilen

Den landing af giganter som Samsung forbrugerelektronik i bilen er ustoppelig. Forgodtbefindende bilproducenter, IT-producenterne kan ikke se bilerne, men som et stykke af hans tingenes internet. Ikke mere, men en meget vigtig, kan du ikke bare fortælle dig, hvor vi skal hen, eller hvornår, men afsløre vores vaner. Det er nemt "gætte" efter sporet af en bil, hvor dit hjem og dit arbejde, dit arbejde, tidsplaner og hvor gøre, når shopping, underholdning, hvis du går med bilen, hvilke steder og på hvilke tidspunkter. En ideel kilde til information meget komplet tilbud i bytte alle former for tjenester og produkter, som kunne interessere dig. Deri ligger interessen i Google for bilen, som så mange andre giganter udenfor den traditionelle bil fremstillingssektoren. Hvorfor de ikke har til hensigt at bygge bilen, som kunne bestille til traditionelle virksomheder, men designe det internt til deres informationsbehov. I en tid med gigabit, perfilarte ender af bilen som en forbruger i at halvanden time dagligt gennemsnit bilist passerer en bevægende.

Du kan også være interesseret

- I 2017 vil mobil erstatte den fysiske nøgle af Volvo

- meget hurtigere biler med 5G-teknologi