For å teste BMW i3 REX 94Ah elektrisk utvidet rekkevidde

Vi testet BMW i3 elektrisk REX 94AhVi testet BMW i3 elektrisk REX 94AhVi testet BMW i3 elektrisk REX 94AhVi testet BMW i3 elektrisk REX 94Ah

Med i3, BMW Hun fødte en revolusjonerende bil, en hel forut for sin tid at selv i dag, fire år etter lanseringen, fremdeles trollbinder som ikke bare driver den, men alle som nærmer seg. Og det blir enda mer når det dykker inn i teknologi husing denne kroppen, opprinnelig tenkt å være et tre-dørs coupe og at skriptet krav, endte de to bakre så "false".

den teknologisk vanguardismo i BMW i3 starter med karosseri, av konstruksjon så eksklusivt som til dags dato er det ingen andre store produksjon elektrisk ty til karbonfiber. Mot stål og selv aluminium, gir det en stivhet hvilket gjør det unødvendig -Integrates en sentral søyle i døren og letthet, faktor bør ikke miste av syne en elektrisk: jo større masse det vil være mer forbruk og flere batterier De vil være nødvendig for å nå like langt med en lettere bil.

YTELSEBMW i3 REX 94Ah
Acel. 0-50 km / t3.1 s
Acel. 0-100 km / t7,5 s
Loudness 100 km / t69,2 dBA
Loudness 120 km / t70,6 dBA
Bremsing fra 120 km / t77,2 m
vekt skala1,458 kg

BMW i3: utvidet rekkevidde

i BMW i3 der aluminium chassis, som i i8 -her at metallet er også brukt for alt at det ikke er konvolutten og i det habitáculo- hybrid~~POS=TRUNC er nøkkelen til at i tillegg til atferds i3 er som stivhet påvirker Presisjons- dette BMW oppnås lett, selv integrere deres fremdriftssystemet en bensinmotor for å tilveiebringe ytterligere autonomi.

BMW i3 elektriskOg er det i dag BMW i3 familie av De omfatter fire versjoner som er forskjellige i henhold til batterikapasitet og hvorvidt eller ikke et system er tilgjengelig, basert på den liten to-sylindret bensinmotor, som det er i stand til å produsere -den eneste elektrisk energi med hvilken hjulene beveger seg i3- når det ender inneholdt batterier, så hold dem på et nivå ganske glatt.

den batteri mer i stand til litiumion -similar å bære i3 når den startes venderse-, har han en høyere energitetthet på grunn av deres tekniske optimalisering; slik at, med den samme størrelse og med en relativt liten økning -40 kg vekt, er det i stand til å tilby en større intensitet for den elektriske strøm: fra 94Ah mot 60 av sin forgjenger. Det er mulighet for butikken 33 kW sammenlignet med forrige 22, selv om mengden av brukbar energi begge versjonene vil være mindre spørsmål batterilevetid: 27,2 og 18,8 kWh, henholdsvis.

FORBRUKBMW i3 REX 94Ah
gjennomsnittlig forbruk0,6 l / 100 km

Få med denne versjonen av BMW i3 94Ah neste autonomier til 450 km som godkjenner merkevaren, også gjør bruk av 9 liter bensin innskudd bør ikke være enkelt: vi har ikke lyktes. Nå, hva vi har funnet hverandre gjennomførbart, og gir normal bruk, det har satt oss i ca 350 km (Med en fylt tank og batteri etter en annen), fordeles mellom 230 og 120 elektrisitet oppnådd med bensin.

Dette gjør det klart at makt som er det faktisk effektiv den i3 Det er med refueled elektrisitet, ikke produseres av generator ombord.

BMW i3: fra 2,8 euro / 100 km

den 230 første kilo ut, ifølge repostemos hjemme eller la oss gå til en bensinstasjon og med rask lading, også kan være gratis hvis vi går til en opplading punkt et kjøpesenter, for eksempel, hvor vi kommer til regalen- mellom 6,5 og 13,6 euro. Hvis ingen hast, og vi bære hjem tom-the fullt batteri kan gå fra nesten 8 timer til 12, avhengig av strømstyrken på pluggen er 10 eller 16- vi ville være i rundt 2,8 euro / 100 km, skatter allerede inkludert, hva som gjør narr av en bil med forbrenningsmotor bare.

For eksempel, en belastningspunkt IBIL, raskere -laster 40 kWh- vi ville betale 5,9 euro / 100 km; fortsatt et røverkjøp i forhold til 8,7 euro / 100 km det koster å gå til elektrisitet produsert "om bord", og som etterlater tydelig rolle bensin som reservestrøm. Ja, uten støpsel i sikte, er det en "livsforsikring" som det er bensinstasjoner tett og ikke gi oss for lat til å gå til dem.

BMW i3i BMW i3 vi kan velge twin motor aktiveres når det kreves av føreren, alltid med forbehold om at batteriene har gått ned 75 prosent -detenemos og forbruk av energi fra disse akkumulatorer for senere bruk-eller, hva som vil skje oftere starter automatisk, hva vil skje før de kjører ut helt. I dette tilfellet vil det ikke være noen måte å slå av bensinmotor, som alltid roterer med en konstant hastighet mens ikke startes elektrisitet inn i en stikkontakt.

BMW i3: kjøreopplevelser

Som alle elektriske, kan kostnadene varierer avhengig av hva vi foreslår trafikktetthet, terrenget, hva slags måten vi bruker eller vår hastverk, mye mer merkbar enn i en bil med forbrenningsmotor måte. Likevel er det lite sannsynlig det er at en BMW i3 REX 94Ah som dette er det under 250 km oppsøk, selv om vi har en tendens til å gå veldig fort og motorveier der, forresten, hans autolimited hastighet er 153 km / t real.

SPACEBMW i3 REX 94Ah
foran bredde136 cm
bakre bredde123 cm
foran høyde91/97 cm
bak høyde89 cm
benplass69 cm
bagasjerom230 liter

Jeg kunne gå mye raskere fordi det motor for dette: Effekt 170 hk som gjør i3 kan konkurrere med kraftige salonger. Spesielt hvis du ser på den "korte" akselerasjon, som er der makten ytelser fra momentant dreiemoment utviklet av motoren når vi akselerere.

og akselerator krever også et par linjer til å snakke om denne bilen, fordi det er en pedal servering for alle: Samme hastigheter som, med et redusert press på ham, la oss gå "seiling" eller, hvis vi heve foten, det som produseres er en effekt merkelig som å ha trappet å bremse, med utvinning av elektrisitet inkludert blant 40 og 57 kWh for et øyeblikk. Instrumentering hjelper mye å ta poenget og gjør det enklere enn det kan virke.