Nye batterier EMBATT: 1.000 km af autonomi for elektrisk

Batteri Embatt 1.000 km autonomiBatteri Embatt 1.000 km autonomiBatteri Embatt 1.000 km autonomiBatteri Embatt 1.000 km autonomi

en konsortium kaldet EMBATT ( "Chassis Embedded Energi" eller "Energi integreret i chassiset") forfølger optimere batteri til at levere op til 1.000 km autonomi i fremtidige elbiler, optager den samme plads som en nuværende batteri. For at opnå dette, skal de passere en energitæthed på 250 Wh per liter to gange, 500 Wh / liter, og samtidig sænke omkostningerne omkring $ 200 per kWh (analytikere har altid talt en pris $ 100 / kWh det ville være det øjeblik af total skift til elbiler). Det er præcis, hvad de håber at opnå, selv om indtil udgangen af ​​2017, at de ikke forventer at have den første fungerende prototype, på 1: 5.

Embatt, anti-Tesla og resten

Nogle mennesker lo ad Tesla, for at tage genopladelige cylindriske celler kommercielt tilgængelige og stable dem i en sikker beholder og elektronik. Hvad er ikke så sjovt gjort dem rivaler var at Det lykkedes at rejse hundreder af kilometer med en infiltration, selv om han havde til at placere tusindvis af dem. Ja, med elektriske batteri kapacitet af en Tesla S100 (hvilket betyder 100 kWh) tage mange timer at genoplade, men at Tesla opfandt både Supercharger høj effekt at reducere genoplade et par timer.

Men bilfabrikanterne dedikeret, forsøger at bevæge sig i retning el, De har ikke gjort noget anderledes på Tesla. Ja, de har standardiserede størrelser af cellerne, de har gjort dem kikkert for at forbedre kompakthed (Andre har gjort former for poser, flad), men mellem huse, stik, mikroprocessorer til at styre hver af cellerne, tilslutningskabler og magt ... tabt rum Det er fortsat betydelig. Og ingen plads der er tilbage i en bil, rum, der kunne bruges til at akkumulere energi, hvilket er, hvad han agtede. IAV engineering gruppe angiver, at virkelig aktive materiale optager kun 40 procent af nuværende batteri og sit koncept Embatt kan øges op til 80 procent.

Embatt med tynde batterier

Embatt foreslår en nytænkning fra begyndelsen. magt integrere batteriet direkte ind i chassiset, ikke i en skuffe, der huser andre skuffer igen. At gøre dette kræver noget så "simpel" som Bookmarklet cellen fra begyndelsen, snarere end optimere. Hvad har vist levende husker brændselsceller i sin struktur. opkald bipolære elektroder, anode- og katodepladerne i hver af deres ansigter, med en tilsvarende belægning.

Stacking bipolar elektrodeaggregat

Anbragt som stablede plader, ville elektroderne nyde en stor overflade, som de aktive overflader af brændselsceller. Hver af de Lagene kan være så tyndt som 300 mikrometer og mekaniske stabilitet af stablen opnås ved en Exoskeleton og endoskelet, i bedste fald, de tyder på, at det kunne være simpelthen at evakuere.

Højspænding minimal plads

Hvis teknik IAV (Regelmæssig bidragyder til en lang række bilproducenter i forskellige discipliner) søger denne integration, Fraunhofer IKTS udvikler materialer og processer til nye elektroder og ThyssenKrupp systemteknologi Det vil være ansvarlige for produktionen af ​​batterierne selv. Lithium oxid-nikkel-mangan ved katoden, skal anoden til lithium titanium oxid levere 3,2 volt i hver af cellerne, men intet er nævnt af elektrolytten, medmindre den udfordring at finde den ideelle. IAV angiver, at emballagen tillader spændinger 850 volt og i fremtiden op til 1200 volt. Betjen ved så høje spændinger ville betydeligt mindske tabene, hvilket ville reducere forbruget og øge motorens autonomi. En anden mulighed er, at i stedet for de 1.000 km rækkevidde, kan tage betydeligt mindre batterier, stjæle mindre plads til kabinen, billigere og endda rimelig autonomi. Vi må vente på at opnå det op 2025 den dato, hvor de håber at have lanceret sin batteri markedet.

Du kan også være interesseret i:

SUV'er i fremtiden vil du elske: i-Pace Jaguar, Mercedes EQ ...