Detektorer, alarmer og radar-hæmmere, hvilke forskelle er der?

Forskelle mellem annoncører, radardetektorer og inhibitorerForskelle mellem annoncører, radardetektorer og inhibitorerForskelle mellem annoncører, radardetektorer og inhibitorerForskelle mellem annoncører, radardetektorer og inhibitorer

Syv ud af ti brugere radardetektorer uvidende om, at deres anvendelse er ulovligt. Det er en af ​​de data, der efterlader en undersøgelse af mere end 1.000 bilister ved DIA Accident Ofre Association. Linien mellem disse antiradar enheder ofte er det ikke veldefineret, og derfor fra Autopista.es vi forklare forskelle mellem hinanden og uanset om det er ulovligt at bruge under kørslen.

den ikrafttræden af ​​loven fra marts 2014 Trafik etableret forbud mod anvendelse af begge radardetektorer som inhibitorer. den radar detektor identificerer radar frekvens, enten fast eller mobil, og advarer føreren af ​​deres tilstedeværelse. Dens anvendelse er ulovligt i Spanien, og bærer en straf på 200 euro og tabet af tre punkter i kortet. Men selv om det kan synes paradoksalt, salg selv er tilladt i Spanien.

inhibitor er den anden stealth enhed som det er forbudt brug. Modsætning detektorer udsender inhibitorer en frekvens, der tilsidesætter udsendes af radaren. Det er også ulovligt salg, og hvis du jager med en af ​​disse enheder i bilen, de fine udgør 6.000 euro og tabet af seks punkter i kortet. Hertil kommer, at installatøren værksted modtager en bøde på 30.000 euro.

Som Gregoire Destre, Country Manager for Spanien og Portugal Coyote siger: "Utroligt, der stadig bilister, der køber som inhibitorer enheder og radar-detektorer De tror, ​​de får et juridisk værktøj. I den forbindelse opfordrer lovgiver anmeldelse paradoksale tilfælde af detektorer, hvis salg er lovlig, men ulovlig brug. Desuden er disse anordninger tilskynde køre ved rattet og ikke anmeldt af nogen anden fare på vejen, som om annoncørerne gør. "

enheder Radar advarsel: et hundrede procent juridiske

Og er, at den hundrede procent juridiske enhed advarer radar. Modsætning inhibitorer detektorer, radar alarmanordninger eller inhibere uopdaget frekvens radarer DGT men regelmæssigt opdaterede databaser med position faste kameraer eller mobil. Det er rigtigt, især i tilfælde af mobile radarer, den geolocation af en radar kan eller ikke kan falde sammen i tiden, når du kører på denne strækning plus du kan finde nogle, der ikke er medtaget i denne database.

sidst enheder radar advarsel De har øget deres effektivitet gennem opdateringer i realtid leveres af dets brugere. Begrebet samfund, har så fashionable nu, har gjort det muligt annoncører blevet et stærkt værktøj for placeringen af ​​en mobil radar, samt andre hændelser såsom vejarbejde, uheld eller køretøjer parkeret i vejsiden.

Du kan også være interesseret

Hvor er de mest mobile radarer Multan i 2016?

Radarer har flere bøder i de seneste år

Liste over faste fartkameraer hvor du vil finde den nye tegn på DGT