Hunted: den største fanget hastighedsovertrædelser i Europa

Hunted: den største fanget hastighedsovertrædelser i Europa

der er altid padling optegnelser om året... selv om vi i dette tilfælde tale om nye rekorder meget negative konnotationer. Og hvis et par uger siden vi fortalte alle overskridelse af tilladt hastighed optaget på spanske veje i de seneste år, nogle virkelig utroligt i dag Vi udvider lidt mere direkte målrettet til at dække hele Europa.

Gennem en undersøgelse af HometoGo og HappyCar, og udgivet af motorelpais.com, i disse dage, vi har kendt, hvad indspillet 8 højere høj hastighed og dokumenteret i veje i hele Europa. Der er arrangementer af enhver art, der betragtes som forbrydelser, og hvor vi desværre også finde trist Spansk repræsentation i rækkefølgen af ​​de store overtrædelser opdaget. Nogle er ikke så hurtigt selv: de er også den største forskel i hastighed i henhold til den lovlige grænse af vejen. Vi starter nedtællingen ...

8- Op til 4 gange over grænsen! Det skete i Tyskland ...

Vi startede med et overskud indspillet en Audi A3 i Tyskland. hastighed, 240 km / t fanget af en radar, bestemt ikke rekord ... og mindre i et land, hvor der ikke er fartgrænsen på mange strækninger af motorvejen. Men denne gang det skete ikke i en "autobahn" Det skete i et område med grænse på 60 km / t.

7- En 290 km / t live på YouTube

Vi fortsætter vores liste med en anden overtrædelse, registreres i en via begrænset til 60 km / t. Ja, denne gang det skete i Holland og det var ikke hentet en bil, men en cykel. Specifikt en Kawasaki ZX-9R "plyndret" ved 290 km / t. Og han hængt hans chauffør i YouTube.

6 I Spanien ved 297 km / t og tilpasset kort

Og vi fik at Spanien. Og en sag i Autopista.es allerede har og undrer. En driver blev fanget lidt over et år cirkulerer en Porsche 911-297 km / t i R-4 motorvejen. Værst af alt er, at jeg over et handicap, og så jeg tilpassede køretøjer, licensen ikke kunne overstige 100 km / t, Han havde trukket sig tilbage uden point kort og desuden blev han teste bilen. Det var ikke engang hans.

I Polen og 5- 300

Vi rejser nu Polen hvor en chauffør blev fanget i begrænset til 120 km / t strækning, ikke mindre end 300 km / t. Bilen, selvfølgelig, var en stor bil: igen en Porsche, men denne gang en Panamera. Vi holder op ...

4- Med en Nissan GT-R, til mere end 300 i UK

Denne gang, vi ændrede mærke. I stedet for Porsche, Nissan. Hvis en GT-R og var genstand også i Spanien af ​​en højt profileret overtrædelse (dette link vil du finde nyheder) UK brød optegnelser. En chauffør kørte 309 km / t på et begrænset område på 100 km / t. Jaget af en radar, blev han idømt 10 år uden kørekort og 28 måneders fængsel.

3- A 310 og bevirke, at hastigheden af ​​bilen autolimited

Vi kom ind i top 3 af alvorlige krænkelser, der er registreret i Europa denne gang rejser til vores naboland, Frankrig. Hovedpersonen var der en Audi RS4, jaget til 310 km / t en sti med begrænse 110. Derudover havde chaufføren aflyst den maksimale hastighed af bilen, selvbegrænsende 250 km / t. Et års fængsel var straffen.

2 En anden Porsche, Italien ... og 311!

Vi nærmer os den maksimale hastighed opdaget af radar i Europa. Denne gang, overtrædelsen medfører Italien, hvor en Porsche 911 Carrera igen blev han fanget på 311 km / t på en motorvej grænse til 130 km / t hastighed. En bøde på 357 euro og 10 point udtagning af kortet var straffen. Som vi kan se, de varierer meget fra land til land.

1- Rekorden i Schweiz og Bentley

Vi lukket Klassificeret i Schweiz og øjne, da det denne gang ikke har været en Porsche, der har den tvivlsomme ære af at blive jagtet af en radar på den hurtigste hastighed i Europa. Overtrædelsen blev registreret i Schweiz og et Bentley Continental GT. hastighed, 324 km / t en begrænset til 120 km / t strækning. Den fine, 1.865 euro og 6 måneders fængsel.

Du kan også være interesseret i:

De hastighedsrekord radarer samlet op af DGT

Optag radarer pr kilometer i Spanien ... og samling

Hunted til 297 km / t, en rekord i Spanien