Tvivlsom: Bil ejer ændre, hvad roller er nødvendige?

Tvivlsom: Bil ejer ændre, hvad roller er nødvendige?

"Min ven fortæller mig, at det ikke tager den endelige betaling af registreringsattesten og underligt for mig, så jeg skriver til dig detalléis mig alle papirer behov for at ændre bilen til mit navn, fordi jeg har ikke helt klart."

Reaktion fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Du er nødt til at udvikle en Standard salgskontrakten Der er -den internetbaseret afspejle dine data og køretøj, herunder nummerplade og stelnummer. Adjuntad registreringsattest og kort Checkup strøm. Du bliver nødt til at udfylde ansøgningsskemaet om ejerskifte, som kan downloades fra hjemmesiden for DGT.

På den anden side, skal du også tilføje en fotokopi af DNI Sælger. Hvis du er fortrolig med den skat, vil det ikke være nødvendigt. Alle udfyldes og underskrives af begge parter, betaler skat overførsel (model 620) i ejendom (Fire procent af markedsværdien).

Endelig ændrer ejerskab i DGT går med al dokumentation; Det kommer til at koste 52 euro -For biler fra Ceuta, Melilla og De Kanariske Øer skal udfylde en Told certifikat forlader for 8 euro. Hvis bilen kommer auktion eller arv, antydende vedhæftet dokumentation. Skal meddeles den tidligere ejer, inden for en periode på 15 dage maksimum, den ejerskifte, sælgeren kan anmelde overskredet udtrykket trafik for at undgå problemer.

Du kan også være interesseret

- Overfør ejerskabet af bilen

- Sådan at sætte dit navn bilen: procedurer og papirarbejde

- Spørgsmål og tvivl drivere