Tvivl: Hvorfor kan fejle lygtesprinklerne bil?

Tvivl: Hvorfor kan fejle lygtesprinklerne bil?

"Anyway, jeg læste i manualen, at disse aktiveres automatisk hver fem gange givet til vinduesvisker med lysene. Jeg ved ikke, hvad problemet er, men jeg har også bemærket, at når tanken fyldes Butt vinduesvisker væske trækker mig ved den venstre ende af paragolpes. Kort sagt: hvorfor de måske ikke den forlygte skiver Bil?"

Reaktion fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Den første ting at gøre er afkrydsningsfeltet, hvis nogen er frigivet ærme ved siden af venstre forlygte eller flugt zone, noget, der er sandsynligt, fordi den klemmer bære din pres forlygte skiver De er ikke særligt effektive, når de er blevet manipuleret af enhver årsag.

Har du haft nogen problemer på området fyrtårne eller blæse? Men hvis kredsløbet ikke virker, og der vand i tanken vinduesvisker -Prøv hvis ejektorer hætte uddrive væske til forruden normalt- alt tyder på, at presset mangler på kredsløbet. Derfor er det bedst at kontrollere, om dyser eller dyser teleskopiske funktion normalt. Ikke en eneste fejl i din model, fordi den pågældende komponent, trods bliver fremstillet af Bosch, Det viser ikke en stor kvalitet i en plast som de er meget tæt på en varmekilde såsom en radiator. Hvis der er væske i tanken, og ingen pres, er det sandsynligt, at problemet er der, men også nødt til at kontrollere, om diffusorer er uden urenheder eller kalk for at forhindre outputtet flydende; men har været corking næsten samtidigt de fire udgange forekommer usandsynligt.

Sommetider tab det kan være en O-ringe, men det vil være sværere at finde end at købe de originale dele. Operationen er enkel at gennemføre, men det kræver en lift eller pit arbejde komfortabelt, da vi fjerner hjelmen / minilæssere løber fra forreste kofanger til ud over, hvor netop den motor, den forreste kofanger, venstre hjulkasse, fanen eller lavere støbning fyrtårn og lighthouse selv. Det kan gøres uden at fjerne kofangeren, men så kan vi ikke helt fjerne fyr til at få adgang til lavere zone; som er hvor alle komponenter er placeret forlygte skiver.

Som foreskrevet i "Procedural Manual of ITV Stations', "nærlyset lysstrøm over 2000 lumen target -n.d. r:. xenon som din bil-kun installeres kombineres med lygteviskere ". derfor korrekt drift er påkrævet når bilen er udstyret med Xenon lygter men ikke når det kombineres med halogen.