Tvivl: Hvorfor vibrerer og motoren i min bil lyder sjovt?

Tvivl: Hvorfor vibrerer og motoren i min bil lyder sjovt?

"På det seneste har jeg begyndt at lægge mærke til, hvordan Det virker ikke så fint som før, da jeg er begyndt at høre en støj Ved at trykke på kobling og en vibes ganske ubehageligt ved acceleration på lange marcher fra lav motorhastigheder motoren. Jeg spekulerer på, hvad der kunne være oprindelsen af ​​disse vibes og mærkelige lyde og hvis de er alvorlig eller ikke".

Reaktion fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

med at kilometertal Vi kan garantere, at selv Du har en bil i lang tid. den symptomer som du taler i dit brev vi pege på en slid den dual-masse svinghjul dit køretøj. Denne enhed har til opgave at absorbere nogle af de vibes den motor, for der har to oscillerende skiver De roterer i anden retning sammen med fjedre, så balancen er sikret, og at reducere mange af de primære vibrationer, især af den magtfulde TDI.

Men afhængigt af brug, med kilometertal meget variable, som normalt spænder fra 80 til over 200.000, De kan nå besvime gengive de symptomer, du laviner i brevet. Disse er ikke eksklusiv TDI den Volkswagen-koncernen og også rigeligt i motorer monteret af andre producenter som PSA, Ford, BMW og Fiat ansætte denne teknologi.

Det problem, der påvirker din Seat Toledo Du kan have mindst to løsninger, hvis du vil have de mistænkelige lyde og en tredje forsvinder, hvis du foretrækker at spare en god euro med risiko for mekanisk skade. På den ene side kunne man erstatte dual-masse svinghjul en anden af ​​samme type, med whom'd holde denne rumorosidad Diesel under kontrol og ville ikke ændre adfærd af bilen ved starten af ​​marchen eller accelererer, men muligvis på mellemlang sigt bliver nødt til at erstatte det igen. En anden mulighed er at ansætte nogle af sættet, der tilbydes af virksomheder i sektoren hjælpemotor som Valeo og montere en massiv svinghjul, som næppe har erstatte den resterende levetid for din bil, selvom muligvis nødt til at beskæftige sig med nogle ekstra ruhed, især når at slippe kobling, hvilket kan ske ubemærket mindre følsomme over for adfærd af bilens mennesker.

Tomes løsning endelig tage, så glem ikke at spørge din mekaniker til at tjekke tilstand af koblingen. At være en smule træt, kan du spare gode penge, hvis du beslutter at ændre begge elementer, der har at bruge færre penge på hånden mekanisk arbejde, da du kun ville blive demonteret motordele på en gang.

Du kan også være interesseret

- Spørgsmål og tvivl om biler

- Spørgsmål: Hvorfor turbo min bil lyder som en sirene?

- Spørgsmål: Hvorfor bilen bruger meget olie?

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis