Dudas: tandpasta for at fjerne ridser fra forlygterne? Myte eller virkelighed?

Dudas: tandpasta for at fjerne ridser fra forlygterne? Myte eller virkelighed?

"Som læst på internettet, og hvad jeg har kunnet fortælle, en af ​​de ejendomme, der har tandpastaen er dens evne til at fjerne lidt af scratch forlygterne på en bil. Er dette en myte eller virkelighed?"

Udtalelsen fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

den svar dette er bekræftende, den tandpasta Det har en slags "magiske magt". Hvis fyrtårne din bil De begynder at blive en lidt ridset du kan bruge tandpasta at få genvinde, omend mildt. Vi forklarede: grus, støv og andre partikler på bunden og slid, især hvis normalt parkeret udendørs, hvor sollys for at påvirke dem.

På den anden side, bør du også vide, at der effektiv kortsigtede indenlandske tricks, men kan være tilstrækkelig til at opretholde en optimal tilstand i fyrtårne før de når enturbiarse. Herunder tandpasta til polering af overfladen, derefter tilsætte nogle affedtningsmiddel som WD-40. Du kan også bruge poleringspasta karrosseri påføring af en klud, manuelt eller med en elektrisk polermaskine eller polering holdeanordning til hullet. Hvis din bils forlygter dårligt blev beskadiget er det bedst at gå til en professionel for grundig slibning og polering. For mindre end 40 euro, som regel det giver gode resultater.

Du kan også være interesseret

- Hjem tricks til at rengøre bilen polstring

- Spørgsmål og tvivl drivere

- Pleje og plast bil polish