Misfires i Renault Mégane 1.6 benzin

Misfires i Renault Mégane 1.6 benzin

før 3 år Han optrådte fejlindikation injektion, med 46.000 km. I august 2010 igen mærke til tjek injektion (8157 mil), men i dette tilfælde har ingen kraft, og det lyder fatalt. Siden august, kun jeg får en Bosch reparationsværksted, men kan ikke finde problemet. i Renault de fastsætte det og kun varer en dag fint. Tre uger i ICU at komme sig. Videre i januar (85.000 km), En anden i februar (8700 mil) med 2.100 euro regningen, tilbage i april, maj, juli, september og endelig i januar. Jeg har forsøgt at holde køretøjet, men klart det ikke er en pålidelig bil og ulykkesrisikoen, er der intet andet valg end at forlade Kan du give mig din mening?

Reaktion fra vores tekniske direktør Miguel Garcia Puente

Må ikke deltage ingen garanti efter forløbet tid. Eller rettere, hvis du kommer til at deltage, fordi på trods af mere end 4.000 euro du siger, du har i regninger, har langt de fleste af interventioner foretaget uden omkostninger og de relativt små beløb, der udbetales vil sikkert kræve elementer, der er blevet fundet på vejen, typisk for en alder af bilen, slid, men ikke direkte fra udstødning fiasko. Det er logisk, som altid

ofte omtales "forretningserkendtligheder" når en loyal kunde, der har fulgt al vedligeholdelse på tjenesterejse, inden for de frister, der er specificeret af producenten, er en serie af unikke og genstridige problemer eller nogen som din. Og de har garantireparationer udføres, selv om seks måneder. informerer os AEA (European Automobile Associates) at uanset fabrikanternes ansvar efter lovgivningen i garantier i 10 år, de har noget ansvar, ikke for den påståede svigt af køretøjet, men for skader, at sådanne fejl kan resultere i tilfælde af en ulykke af denne grund . Men jeg ville ikke forvente at dette kan ske, og heller ikke har tillid til det.