Spørgsmål: er dårligt for bilen tanket med billigt brændstof?

Spørgsmål: er dårligt for bilen tanket med billigt brændstof?

"Jeg har aldrig haft tillid til en masse af denne type billige tankstationer så jeg spekulerer på, om værd eller ikke tanke op dem. Er brændstof Det er dårlig kvalitet? kan påvirke ydeevnen og mekaniske del af bilen?"

Reaktion fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Den mindste brændstofkvalitet er nøjagtig det samme i en tankstation i en anden, da alle de skal overholde Statslige regler EN 22. Hertil kommer, at næsten alle brændstoffer i vores land opbevarer og distribuerer Logistik selskab Carbonhydrider (CLH). Og det er, når du indlæser lastbilen til at gå til en tankstation, hvor hvert mærke (Repsol, Cepsa ...) tilføjer dens tilsætningsstoffer svarende for at reducere sod, aflejringer i brændstofsystemet ... alle til at reducere motorens slitage og øge ydeevnen.

Af disse grunde, jeg har nævnt for dig, der vil være benzin og gasolie bedst, men altid med et minimum kvalitet. siden om 10 år, indgangen til White Label servicestationer, med uvurderlig hjælp fra professorat Motorer i Polytekniske Universitet i Valencia og vores Teknisk center, Vi har foretaget en undersøgelse på en bænk, med motoren, så var ikke til at påvirke external- faktorer at sammenligne forskelle mellem forskellige mærker dieselolie (Repsol, Cepsa og BP) Sammenlignet med andre Auchan, Carrefour og Eroski. Konkluderer vi derfor, at med hensyn til energi var næsten ens, mens forskellen i forbruget varierede fra 1,5 til at 2,3 procent; dvs. foragtelig for den endelige forbruger. Måske mest bemærkelsesværdige finding forskelle, bør du lave en langsigtet test for at se, hvordan de reagerer forskellige additiver mod slid eller brud.

Svaret på det prisforskellen mellem forskellige udbydere kan reagere på forskellige faktorer. Det vigtigste er, at nogle varemærker 'lav pris' eller lave omkostninger De behøver ikke tilføje nogen tilsætningsstoffer, således at brændstoffet koster dem mindre. I supermarkeder, servicestationen er ikke kerneforretningen, men at tiltrække og loyalitet sine kunder til at derefter gøre flere udgifter, hvor deres fortjeneste er højere. Derudover er der kooperativer tankstationer, hvor kun dække vedligeholdelsesomkostninger, eller andet personale, der har ingen eller kun én i den box hvor det er muligt lægge mindre infrastruktur lavere priser.
Et andet problem er, at vi kan finde nogle servicestationer med ingen vedligeholdelse på deres indskud, som kan være kontamineret med eksterne agenter, eller ikke at gå glip af en stående tid efter aflæsning lastbilen. Hvis der kan forekomme en fejl her til brændstof i dårlig stand, men problemet er ikke "mark", men tankstationen pågældende.

Du kan også være interesseret

- Spørgsmål og tvivl drivere

- Tvivlsom: Diesel dyrt, er det værd?

- Spørgsmål: Hvad sker der med en bil, hvis du går glip af Dieselolie ved en fejl?