Leder du efter en god bil Diesel 150 hk. ¿Mazda 6 og Audi A4?

Leder du efter en god bil Diesel 150 hk. ¿Mazda 6 og Audi A4?

For første jeg har fået et pris af 25.600 euro og det andet, jeg har en næsten identisk budget, 25,685 euro. Jeg ønskede at vide din råd om, hvad der ville være det bedste køb for dig, og hvis denne pris vil jeg foreslå en anden model. Mange tak for dit svar. Jorge

Reaktion Teknisk direktør Miguel Garcia Highway Bridge

Hvis der "Best Buy", Føler, at konkurrerende producenter så analyseret og udgivet deres modforslag: det er, hvad de gør igen og igen. Og hvis produktet taber terræn, de resterende fordel, justerede pris og der du er, tænker du A4, som regel dyrere, prisen på en Mazda 6. Indtastning af selve produktet, hvis du har brug for en bagagerum enorme, så stor som muligt, og derfor vælger en sedan, holde Mazda. den Audi Du kan ikke gå ud fra i dette kapitel, har en mindre end gennemsnittet af sine rivaler stammen, mens den Mazda Det er overraskende og igen med en større byrde mund for let fyldning. Selvfølgelig, måske har du brug en generøs bagsæder. Så ville du sige fem pladser De har aldrig ophøre med at klare sig godt i dette segment; det centrale torv er normalt ganske aquilatada og den centrale transmission tunnelen ender med at blive meget påtrængende, ikke at vide, hvor man skal sætte sine fødder på en lang rejse. Lad os sige, en uafgjort.

før ingen farve, Mazda 6're i din fritid, du har mere plads, men hvilken størrelse du er nødt til at være komfortable i enhver halv sedan? Så du fjerner dine øjne mod forruden, du holder op med at se materialer, justeringer, præsentation, og hvis du ligesom de fleste vil vælge dine præferencer ved Audi. Dette er et aspekt "ind i øjet"hvilken Audi tager særlig pleje.

hvor Mazdtil sagde han ville gå glip af resten var at lave en bil med en reduceret vægt og med motorer og transmissioner af en ny æra. Men du er nødt til at se på både omfang og stopuret til at forstå, hvad der skete. Officielt både Audi A4 som Mazda 6 vejer det samme, men på vores skala for Mazda 6 har været lysere. Derefter har det vi ikke bemærket i forbruget, som er bundet til den tiende i vores testkørsler. Ikke så godt derefter Mazda 6 som de lovede? Selvfølgelig, Mazda 6 Det er vist hurtigere, meget hurtigere. Så at Mazda også været hurtige til at lancere en transmission udvikling med længere er i stand til let at reducere forbruget til at ændre miste noget af sin ydeevne fordel. Det findes kun et svagt punkt Mazda 6 analyserede måleinstrumenter, som er bremserne. I det mindste dæk, som vi kunne prøve den Audi A4 Det er vist meget mere effektiv bremsning end Mazda 6.

når Audi svarer til prisen på din A4 til Mazda 6 og beriger sin begavelse, med alle detaljerne i pakken S-Line, er det lettere spørgsmål som din. For mig, udover du har brug for bilen (håndgribelige emner som rummet, hvilket gør ...), er det vigtigt, hvor længe du vil have bilen. Han mener, at der på nuværende tidspunkt er der allerede en ny model (ganske vist, den nye Audi A4 føles meget bedre end den tidligere Audi A4, og margenen udvider mere rustet bilen går), den tidligere deprecierer betydeligt. Hvis du ikke har planer om at sælge snart, men strække alt, hvad du kan, kan dette ikke være vigtigt. Hvis ikke, du tror omkring to tusinde euro kan miste kun ved ændringen af ​​modellen, hvis du planlægger at udskifte snart.