Tvivl: Hvorfor olie min bil lugter gas?

Tvivl: Hvorfor olie min bil lugter gas?

"er bekymret dette emne, fordi jeg tror, ​​at det kan føre til en mulige fremtidige skader Jeg formoder, det kan være alvorlige. ¿Hvad kan det være?"

Reaktion fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Hvis olie Jeg tydeligt lugte benzin er det fordi det vil have blandet med den smøremiddel en betydelig mængde, Det brændstof, god udstødning.

En årsag kan være, at systemet fodring din bil det er dårligt fungerende. For eksempel fordi en injektor det forbliver åben. Dette er muligt, hvis der er mange urenheder i forbrændingskammeret og nogle nå det. Med åben, selv når du ikke accelererer, den modtager benzinmotor og noget af det ender i sump. Det var noget, der skete oftere end biler injektion i karburatoren. Tegnet af fejlfunktion af en injektor ville være en tomgang ustabil. Hvis din bil ikke gør det, grunden til, at lugten er et andet sted.

En anden årsag kunne være i tændrør. Hvis de er langt fra deres bedste form, så ikke alle blanding er brænde, en lille del af brændstoffet kan ende i olien, men de fleste skal slutte sweep udstødning retning. En indikation af dette kan være en sortbrune røg deri; men det vil også hjælpe en status kontrol tændrør, fordi elektroden ville være sort. Under alle omstændigheder bør det motorens ydeevne falde og blive bemærket.

Hvis din bil har allerede mange kilometer bag ham, kan det ske, at segmenterne stempler har en grad af slid kan bruge nogle af pulveriseret brændstof til sump.

Hvis problemet er segmenter, det er naturligvis nemmere at opstå, når motoren er meget kold, så stempler stadig de ikke har forstørrede nok og er "huller" med kammerets vægge.

I små mængder, at forekomme, at blanding af benzin og olie Det er ikke et problem. Men det er vigtigt at finde ud af, hvordan det er produceret. Men det opdages, om overdreven blanding noget til, hvad der kan også hjælpe med at kontrollere forbruget med bilens computer eller laver din egen kontrol at repostar-. Hvis det er tilfældet, ville problemet går ud over en lugt eller udgift benzin overdreven, for hvad der kunne true det er selve smøring og køling den motor, som olie mister effektivitet. Så du kan ende op med en motor beslaglæggelse. Det er derfor hensigtsmæssigt, så hurtigt som muligt, at du går til en mekaniker til at fastsætte en fejl, der kunne gå højere.

Du kan også være interesseret

- Sådan skifte olie selv bil

- Spørgsmål og tvivl drivere

- Diesel partikelfilter: alle spørgsmål og tvivl