Mazda Koeru, er forhåndsvisningen av den nye CX-4?

Mazda Koeru, er forhåndsvisningen av den nye CX-4?

Frankfurt Motor Show 2015

'En overlegen vesen som går utover' dette er den omtrentlige betydningen av det japanske ordet Koeru, navnet du brukte Mazda å navngi sin nye prototype av SUV Det viser i 2015-utgaven av Frankfurt Motor Show.

med Mazda Koeru, Japanske firmaet ønsker å fortsette å satse på segmentet crossovers og SUV, en nisje i automotive-markedet fortsetter å rapportere godt salg rekke forskjellige merker av biler. Kan det være dette Koeru fremtiden CX-4?

henhold sier Mazda, den Koeru viser tydelig estetisk språk KODO (Eller sjel i bevegelse, oversatt til kastiljansk). Dynamikk og fluiditets-linjer, mange aerodynamiske og sportsutstyr, så vel som forskjellige moderne aggressiv slitasje berører både utenfor og innenfor Koeru konsept. Så med KODO grille, LED-teknologi lys og skritt foran og bak rattet. Også det er vist med generøse 21-tommers hjul med en attraktiv design.

Japanske SUV målinger er 4'6 m lang, 1,9 m bred og 1,5 m høy, med en akselavstand som når 2,7 meter. Disse dataene plasserer den i forhold til størrelse, mellom CX-3 og CX-5.

Sammenstillingen Mazda SKYACTIV teknologi også til tjeneste for den nye Koeru, så med dette nye merket inneholder japanske prototype drivverk, karosseri og chassis stivhet og tjene en grad av suspensjon som strekker førerkomfort.

den Koeru Det er ledsaget på standen Mazda av Frankfurt av biler som utgjør den europeiske slutten av det japanske firmaet: den nye MX-5 og CX-3, pluss CX-5, Mazda6, Mazda3 og Mazda2.