Spørgsmål: Hvor meget forandring kobling bil? Er det rimeligt?

Spørgsmål: Hvor meget forandring kobling bil? Er det rimeligt?

interessant undersøgelse som vi har kendt i dag takket være Tallerator.es. Ifølge oplysninger offentliggjort i denne portal, den ændre kobling kit Det kan variere meget afhængigt af fejlen, men især i det område, hvor du bor. Og ikke et faktum langt mindre anekdotiske: Det er en forholdsvis almindelig fejl i biler og den dyreste du kan finde.

rapporter Tallerator.es, omkostningerne ved en kobling kit koster typisk i gennemsnit omkring 650 euro om. Hvis dette er Dual Mass svinghjul, derefter prisen ville gå op og op til 1.200 euro. Men spørgsmålet er også ...Det koster det samme i alle provinser Spanien? Og, som sædvanlig, er svaret klart nej.

Hvor det koster mere, og hvor mindre

Tallerator åbne sin rapport sikre, at koblingssæt med dual-masse svinghjul, i det mindste har de faldet i pris op mere end 3 procent i det forløbne år. som billigere provinser at reparere figur, første, Orense, hvor gennemsnittet er omkring 770 euro. Abonnenter Toledo og Segovia, med mellem 800 og 900 euro og.

Hvis vi stopper nu i Normal kobling kit (Uden dual-masse svinghjul), fejlen ja vi kan sige, at i dag er dyrere end for et år siden: en 700 euro og næsten halvdelen. som trug registrerede Tallerator steder Huelva, hvor reparation ville koste lige under 400 euro. Badajoz og Jaen De vil også være inkluderet med en gennemsnitlig pris på omkring 470-480 euro. Tværtimod, i La Rioja er, hvor dyreste ville være, mere end dobbelt så i Huelva, koster næsten 950 euro. i Teruel fik en 900 euro og Guadalajara for en 890 medium.

Er priserne berettiget?

Tallerator slutter sin beretning ved at blive ét spørgsmål:disse priser er berettigede? Og hans svar er igen klar: ingen. Fabrikken omkostninger, for eksempel en dual-masse svinghjul kobling ikke overstiger 500 euro normalt. Der er workshops mod overdreven dele, som kan blive mellem 200 og 400 euro. Så de advare, flere og flere brugere, der køber sættet og enten tage den til et værksted for at sige det, enten selv installere det i tilfældet med handyman der. den besparelser kan være op til 80 procent.

Du kan også være interesseret i:

Hvad er de mest almindelige fejl kobling?
Brug af kobling, så det ikke vil bryde