Spørgsmål: Hvem kan bruge BUS-HOV lane?

Spørgsmål: Hvem kan bruge BUS-HOV lane?

Ikke alle køretøjer kan cirkulere kaldes BUS-HOV baner, dedikeret til HOV. Kun bestemte køretøjer (som regel offentlig transport), eller som er besat af flere personer. For nogle uger, er de juridiske tjenester i Europa Automobile Associates (AEA), der modtager mange henvendelser om at bruge de HOV lane BUS-taxier besat af føreren, samt motorcykler og køretøjer, der anses "grøn". Det ser ud til, at der er stor forvirring om det, så det er nødvendigt at præcisere nogle punkter, der definerer klart som lovligt kan bruge bussen-HOV vognbane.

Det skal tilføjes, at det oprindelige koncept BUS-VAO nylig har tilføjet akronymet ECO, for at definere køretøjer, der kan også køre på disse veje afhængigt af deres emissionerne af forurenende stoffer.

Hvad er en HOV?

En VAO står for High Occupancy Vehicle, dvs. disse biler udelukkende til transport af passagerer, med en tilladt totalvægt på ikke over 3.500 kg og er besat af mindst to personer (føreren + passager).

Hvor der er en BUS-VAO i Spanien?

Moment få BUS-HOV baner findes i Spanien. I øjeblikket er DGT placeret HOV baner på de vigtigste vejbane af A-6 (km. 6 til 20), i Madrid, og de venstre baner i begge retninger af GR-3211 vej (km. 0,115-1,410 , i stigende rækkefølge, og 0,105-1,530, hvilket betyder faldende) i Granada.

Mindst to mennesker ved BUS-VAO

At gennemløbe BUS-HOV baner det kræver en Minimum to personer, inklusive føreren, og kan kun få adgang til disse særlige baner motorcykler, biler, tilpasningsdygtige blandede køretøjer, busser med en tilladt totalvægt på over 3.500 kg og ledbusser. Og ikke mere.

Forbudte køretøjer til at køre gennem BUS-HOV lane

De kan ikke indtaste et BUS-VAO lastbiler, motorcykler, dyre-trukket køretøjer, varevogne eller erhvervskøretøjer eller personbiler med trailere, men inde flere mennesker rejser.

Undtagelser kan flyttes inden for BUS-VAO med kun én beboer

Den ministerielle bekendtgørelse, der regulerer, hvad slags køretøjer kan cirkulere gennem BUS-HOV lane, at De kan gøre det, hvis det kun gå én beboer, dem køretøjer til handicappede de ser den V-15 signal (der henviser til fysisk handicappede drivere), og 2-hjulet motorcykel, som også kan cirkulere gennem BUS-VAO ikke bære passager.

ECO køretøjer også ved BUS-VAO

De kan også cirkulere kun føreren af ​​BUS-HOV baner grønne køretøjer. Det vil sige, der er klassificeret i registret over Køretøjer i DGT som nul-emission, som er klassificeret i de tekniske inspektion kort og batteri elektriske køretøjer (BEV), elektriske køretøjer udvidet rækkevidde (REEV), hybrid elektriske køretøjer stik ( PHEV) med et minimum autonomi på 40 km, der er konstateret ved den tilsvarende identifikator klæbemiddel.

BUS-VAO af specialkøretøjer

De kan også rejse på disse baner, med kun én beboer, politiets køretøjer, brandslukning, civilbeskyttelse og redning og sundhedspleje i redningstjeneste og udstyr vedligeholdelse af faciliteter og infrastruktur af vejen.

Bøder på 200 euro, hvis du bryder reglerne BUS-HOV lane

Forbrydere at bruge BUS-HOV lanes ledere er udsat for en bøde på 200 euro, og ikke værd for dem argumentere, som det er sket i nogle tilfælde, de er ledsaget af ... "Mannequin",eller hans "Menneskets bedste ven", fordi indtil nu hundene anses ikke for mennesker.

Du kan også være interesseret

Hunted i BUS-VAO med en attrap

Spørgsmål og tvivl om biler