Tvivl: er pålidelige batterier til hybridbiler?

Tvivl: er pålidelige batterier til hybridbiler?

"Den kommercielle fortæller mig, at aldrig forandring, der har indkodet i vedligeholdelse udskiftningsinterval, men en ven fortalte mig, at nogle taxachauffører de har erkendt, at hvis den er beskadiget. Hvad synes du om det? Er det et godt køb? Er de virkelig pålidelige batterier af hybridbiler?

Reaktion fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Siden pålideligheden af ​​elektrisk-hybrid-systemet af hybridbiler Toyota rejser nogle tvivl til at være en teknologi relativt ny-trods førende på markedet 1997 med mere end 6 millioner solgte enheder- Toyota Det har et system, garanti til din hybrid-modeller meget bredere.

Således 3 år eller 100.000 km mekanisk garanti-, alle komponenter i hybrid-system (batteri trækkraft kontrol modul batteri, inverter med konverter og hybrid transmission) tilfældigvis har 5 år eller 100.000 km. Hertil kommer, at efter fem år, hvis kunden beslutter sig for at underkaste dit køretøj til den valgfri 'Årlig gennemgang af status for den hybride "-for omkring 30 euro- du vil nyde en højst fem år af en yderligere garanti. Således er dækningen udvides til mere end beroligende midler 10 år eller 150.000 km til on-pris på omkring 150 euro; også vi betale efter de første 5 år. En mulighed sikkert stærkt anbefales.

Ifølge mærket Hybridbil Batteri Den er designet til at vare så længe livet af køretøjet, men det er også sandt, at nogle enheder har lidt fejlfinding i dette afsnit. Og vi bør ikke overse, er en meget dyr post, prissat i dette tilfælde, drevet af nikkel-metalhydrid, om 1.800 euro, selvom indtægtstab meget lavere end lithium-ion. Det er også muligt at reparere beskadigede celler eller mulig regenerering af batteriet, en ekstern reparation den officielle tjeneste af brandet, og derfor uden en garanti, der udbydes til omkring 600 euro.

Brugeren kan også gøre deres del. For at gøre dette holde området rent ventilation batterier og undgå cirkulære støvede områder med vinduerne nede. Desuden er det vigtigt altid at bruge motoren kølevæske og inverter specifikationer markerer producenten.

Kort sagt: Ja det er et godt køb på grund af dens pålidelighed som udvidet garanti Det tilbød af producenten. den hybridbil er ideel til rolige drivere til at effektivitet er af afgørende betydning, med mulighed for at registrere overraskende forbrug, især i byområder, og med stor glathed brug.

Du kan også være interesseret

- Hvordan Hybrid Cars arbejde?

- De fem mest solgte hybridbiler i Spanien i 2015

- Langsigtet test Toyota Auris Hybrid