Biler til erindring: myter serien af ​​EGB

Biler tv EGBBiler tv EGBBiler tv EGBBiler tv EGB

De er alle, men naturligvis er ikke alle de er. ikke Hvis vi havde bremset listen er uendelig, men vi besluttede at lukke i ni legendariske biler af disse serier, der holdt os klistret til skærmen for længtes-årige EGB.

Sunbeam Tiger

Sunbeam Tiger, den konvertible Superagente 86 (1965)

Denne legendariske serie parodi på spion film vil altid blive husket for at rød cabriolet drevet af Maxwell Smart. Denne spektakulære køretøj var en 1964 Sunbeam Tiger MK1, et køretøj giver en ildevarslende 160 hk af tid takket være sin V8-motor. Hvem har ikke spillet til at køre denne bil med Smart og hans partner, agent 99, under en af ​​hans skøre eventyr?

Pantera Rosa

Panthermobile, vanvid af Pink Panther (1969)

En af de ældste, men sandsynligvis den mest dristige, strålende og surrealistisk hele listen. I 1969 tegnede han dette bestemt køretøj på grundlag af en Oldsmobile Toronado, en bil, der allerede spektakulære nok for serien udstedt i begyndelsen af ​​70'erne Panthermobile er arbejdet i Jay Ohrberg, har specialiseret sig i at skabe biler til industrien audiovisuel. Bilen er syv meter lang, har en 7-liters V8-motor lige bag sædet og i 2016 blev restaureret til sin pragt af fortiden.

Peugeot 403

Peugeot 403, den klassiske faldefærdige Løjtnant Colombo (1971)

Der har ikke været, ej heller vil der være, en politi løjtnant så enestående som Løjtnant Colombo. Måske havde ikke den bedste fysiske form til at stoppe de onde, men hans intelligens tillod ham at løse hver eneste af de forbrydelser, som han står over for. Det er ikke overraskende, at så flink, da han kørte en klassisk karakter, 1955 Peugeot 403, hvilket gav kun fire-cylindret 58 hk. Hvis din bil tager næsten et halvt minut til at accelerere fra 0 til 100 km / t, du bedre din intelligens vil hjælpe dig med at løse de forbrydelser, som du står over for.

Ford Gran Torino

Den store røde tomat Starsky og Hutch (1975)

"Big rød tomat" og Hutch Starsky bil, der er nævnt i den mytiske serie, der gjorde os drømmer om en spektakulær jagter gennem gaderne i Bay City. Ford Gran Torino Starsky rød og hvid gik over i historien som den mest ikoniske model af halvfjerdserne serien. Hans maleri holdt al den cockiness der lagres disse to politifolk og forblive i minderne med deres 400 hk fås ved en 6,6-liters motor og specielle dæk til lejligheden. Sådan var det boom, som få andre malede hans R12 med samme røde og hvide serie.

Kitt

Kitt, Knight Rider (1982)

Sjældent en bil huskes i den kollektive fantasi med et egennavn. Næsten alle sætte et navn på nogen af ​​vores biler, men Kitt er, uden tvivl, den mest berømte af dem alle. Pontiac Firebird Trans Am Denne V8 havde evnen til at tale og træffe deres egne beslutninger, takket være kunstig intelligens, der ledsagede ham, hvor han gik, og hans ejer. Derfor, for at Michael Knight ikke noget motoren, magt eller hvis hans bil var bagud eller forhjulstræk. Han kunne tale med din bil! Jeg kunne ikke bede om mere.

Testarossa Miami Vice

Ferrari Testarossa Miami Vice (1984)

Det er meget sandsynligt, at når denne Ferrari Testarossa ledet af Sonny Crockett virker som den mest. Bilen, der er gået ind i historien i serien var Ferrari Testarossa, men mærkeligt ved første Crocket kørte en Chevrolet Corvette C3 med æstetik Ferrari Daytona. Når bilen begyndte at vinde berømmelse, sagsøgt hun det italienske selskab er ansvarlig for replikation og indgået en aftale, der havde to Ferrari Testarossa sort til optagelsen af ​​serien. Men farven ikke overbevise Michael Mann, direktør for Miami Vice, føler, at bilen gik ubemærket i nat scener handling, så han besluttede at male den hvide bil.

BMW 635 CSi

BMW 635 CSI elegance i Moonlighting (1985)

En anden serie, der ledsagede os som vi opfyldt år var Moonlight, som blændet os med Bruce Willis og Cybill Shepherd, som medvirkede i serien som privatdetektiver ombord en BMW 635 CSi. Dens elegance og motor inline seks-cylindret og 218 hk gjorde ham til den perfekte ledsager til et par privatdetektiver. Ikke desto mindre, i et af kapitlerne, Willis forpligtede sig til døden inde i en garage til at ødelægge bilen. Måske det var en af ​​grundene til, at vi holdt op med at se ham snart efter med hår.

Jeep Wrangler, MP bil MacGyver (1985)

MacGyver ville være svært at tænke på en superbil, hurtig men altid upraktisk. Derfor kunne denne agent Phoenix ikke har en anden bil, der ikke var en Jeep Wrangler, lille, handy og i stand til at gå igennem, hvor mindre end vi forestiller os. Lav vægt, firehjulstræk og 121 hk gjorde Jeep Wrangler off-road bæst. Derudover med en ejer som MacGyver du aldrig behøver at bekymre sig om eventuelle fejl.

Mr. Bean Mini

British Leyland Mini 1000, den Chiquitin Mr. Bean (1990)

Vi nåede i slutningen af ​​vores liste med en anden legendarisk model i rækken af ​​komedie. Mange, der gik til EGB var allerede godt vokset op, når Mr. Bean blændet os med hans eventyr ombord på British Leyland Mini 1000. Hvordan kan vi glemme, at kapitlet i at deltage i et løb at køre fra et forankret sofa til taget eller en anden i forsøget på at forlade en parkeringsplads uden at betale. Det er svært at finde en bedre bil end du føler dig bedre clueless britisk karakter.