Fiat 2016: alle biler kommer

Fiat personbiler som kommer i 2016Fiat personbiler som kommer i 2016

Panda MY / 2016 - 2. kvartal 2016

evolusjon 360 grader, så har også blitt utført i Nye Fiat 500. Panda argumenter for å gjøre mer effektiv, komfortabel, utstyrt og bedre finish statsborger.

Familie 346 (ny kompakt) - Siden første kvartal 2016

Til slutt kommer en av de mest etterlengtede biler av merket, en splitter ny løse detaljer som er fortsatt ukjent kompakt. Selv navnet. Stilo, Bravo... Har du bet er gjort? Ny arkitektur, nyeste generasjon motorer med et nytt designspråk stilen av merkevaren. En bil, nå lover å ta den helt ut. Fra de første månedene av neste år er det ventet å komme på markedet. Lanseringen sekvensen vil starte med en legeme med kroppen sedan stand til å spille på begge sider av ytre størrelse og indre kapasitet, fortsette med en kropp kompakt halvår og slutten 2016 med en variant familie.

Fiat 124 Spyder - Tredje kvartal 2016

Ikke bare Alfa, Fiat også vil dra nytte av avtaler samarbeid med Mazda for å lage din egen to-seters roadster. Så vi finne en mytisk navn en annen plattform biler har også blitt en legende: den MX5. liten størrelse, lav vekt, kraftige og effektive motorer, men alle orientert følelser, ledelse og sportsånd.