Toyota C-HR Hy-Power: nye direkte SUV i Frankfurt

Toyota nyheder fra Frankfurt Motor Show 2017Toyota nyheder fra Frankfurt Motor Show 2017Toyota nyheder fra Frankfurt Motor Show 2017Toyota nyheder fra Frankfurt Motor Show 2017

Mindre end to uger før starten på Frankfurt Motor Show 2017, fortsætter den stadige dryp af ny bekræftet af de forskellige bilmærker. Vi stopper ved Toyota, det bare bekræftet lanceringen af ​​den nye e Upublicerede C-HR Hy-Power og ny generation Land Cruiser.

den Toyota C-HR Hy-Power Det er en prototype, der forudser en mulig ny version i intervallet SUV hybrid C-HR. Ifølge det japanske selskab, dette koncept "lagt vægt på det følelsesmæssige aspekt og magt Toyota C-HR, Han foreslår et stykke tid eventuel fremtidig udvidelse af Toyotas hybridteknologi". Er vi derfor før en sandsynlig forbedret version med flere funktioner i C-HR? Vi vil bekræfte i et par dage, men hvad nu hvis vi kan bekræfte, for øjeblikket, er, at det er en prototype udviklet i European Design Center (ED2) Toyota ligger i god (Frankrig).

Toyota Yaris GRMNPå den anden side, ny generation den Toyota Land Cruiser er den anden nyhed Japanske mærke i den tyske begivenhed. Husk, at dette SUV er en af ​​de autentiske ikoner i historien om asiatisk producent, fordi produktionen finder intet mere og intet mindre end 66 år (siden 1951 BJ og FJ original). Land Cruiser har altid været betragtet som en af ​​symbolerne robusthed, den holdbarhed og pålidelighed Toyota. Vi vil se, hvad overraskelser i vente for os i den næste generation, vil vi vide inden for et par dage på udnævnelsen Frankfurt.

Desuden stativet Toyota i Frankfurt Motor Show 2017 også vil indeholde den nye Toyota Yaris GRMN, sport variant Yaris 2017, og fornyet interval Auris 2018.