Ford Mustang: 2018 så sit sortiment for Europa

Ford Mustang 2018: billeder af den renoverede sport purasangreFord Mustang 2018: billeder af den renoverede sport purasangreFord Mustang 2018: billeder af den renoverede sport purasangreFord Mustang 2018: billeder af den renoverede sport purasangre

Hvem ville sige, at den sidste generation Ford Mustang så stor succes i Europa. I Spanien er det en af ​​de foretrukne produkter for sin fremragende pris / billede / ydeevne. Så fra det amerikanske firma vil fortsætte på denne linje og den nye Ford Mustang 2018 netop modtaget en restyling at opdatere den. Nye detaljer i de forreste og bageste som væsentlige elementer.

Ford Mustang 2018: nu med LED type lyser

Hvad andet ændrer udenfor Ford Mustang 2018 Det er i den forreste del af kroppen, herunder førte forlygter typen. På bagsiden er der en ny kofanger og en aerodynamisk diffusor. Valgfri der er en spoiler på bagklappen forskellig fra den tidligere. Kanterne på 19 tommer diameter, er nye designs.

Ford Mustang 2018Ford Mustang 2018: mere kraftfuld V8-motor

Men hvad det er mekanisk opdateret. Den 5 liters V8-motor øger sin magt til 450 hk og monterer en gearkasse ny udvikling med 10 gear. Denne ændring er også tilgængelig i 290 hk Ecoboost motor. En anden bemærkelsesværdig udvikling er den magnetisk dæmpning som lader dig vælge forskellige drivende tilstande.

Inde i nye Ford Mustang 2018 Den opdateres med en større skærm 12 " udbud MyMode funktion med hukommelsesfunktion, der husker din kørsel præferencer for næste gang du kører og nye funktioner førerstøttesystemer såsom Pre kollisioner-Assist med fodgænger afsløring.