Dacia Duster 2018: hemmelighederne af den nye SUV

Dacia Duster 2018: alle sine hemmelighederDacia Duster 2018: alle sine hemmelighederDacia Duster 2018: alle sine hemmelighederDacia Duster 2018: alle sine hemmeligheder

For et par måneder siden havde vi det privilegium at chatte med det primære ansvar for udvikling af nye generation, den anden, den Dacia Duster. Det var i Paris, en af ​​udviklingscentre Renault, som også han ventede på os en af ​​de sidste prototyper af den nye duster, flankeret af to succesfulde enheder Duster 1. generation. Før du starter vores snak om ny Duster, vi var med en datamodel, der efterlader os på et tidspunkt i deres forretning livet under anagram Dacia, Renault og Nissan, Det var den bedst sælgende bil Group på verdensplan.

Vi vender tilbage til den nye model. Når du ser det du genkende utvetydigt som en duster. Måske er det derfor, han selv forlod mig lidt koldt, ikke at opfatte et overblik meget nyt. Men jeg retfærdiggøre det: det er en bestseller og "Jeg var nødt til at ændre sig, men ingen ændring". Mærket styrer information såsom design Det har været en grundpille i Duster succes. De har moderniseret deres image ved ren evolution, ikke nødvendighed. Alligevel fortæller de os, at "alle synlige for det menneskelige øje ændringer, og hvad der ikke kun holder den bedste".

Vi bekræfter, at ny duster bevarer den samme foranstaltninger vigtigste fremspring (4,3 meter lang og 1,8 bred) model, men ikke sige. den bagagerum af 4x2 terninger 445 liter 376 og 4x4. Den nye Duster ser ud til at besætte mere plads (vi har kun vejer omkring 15 kilo mere), Baseret på en større andel af metal, glas skade. den frontal tilføjer også mere svulmende krop danner hætten. Kofangere og hjulkasser også de svulme den nye duster. Forlygter har været ender, stilistisk teknik, der overfører en større bredde. Selv i det nye Dacia duster Vi ser for første gang i brand fælge af 17 inches!

Krop beskyttere også få fremtrædende plads, en anden måde at øge størrelsen af ​​bilen. vi har "en hemmelighed", Som fortsat er den modus operandi mærke i, at stordriftsfordele, der giver os mulighed for at tilbyde meget konkurrencedygtige priser: den ny Duster Udnytter fordøre og forrude den Dacia Sandero (Første gang brugt porte Logan). Forbedrede chok resultater euro NCAP, kontroversielt emne på mærket. Overhold regler om fodgænger ulykke behøver ikke at dyrt produkt, fordi det er et spørgsmål om design og er designet med dette i tankerne. Men også på platformen og chassis arbejde, han har gjort i denne henseende.

Dacia Duster 2018Men begrænse omkostningerne og samtidig bevare den perron fælles af alle Dacia, men lancerer en ny adresse at forfine røre elektrisk kørsel (hvad kunderne bad). Af samme grund har det også arbejdet meget i forbedre den lydisolering. Interiøret er endnu ikke blevet afsløret i billeder, men det er hensigten, og min bekræftelse, der vil stige eksponentielt den Dacia opfattede produktkvalitet. frihed, han foretog en instrumentbræt helt ny brandet og dette har lov til at design, materialer og større omsorg for de detalje forbedre og modernisere meget til ny Duster. Alt er mere omfattende ... udseende beluftere ventilation, sømme synlige på dørpaneler, etc. Lagringsvolumenet øger 5,8 l til en samlet kapacitet på 28,6 liter. Flere opbevaringsrum, let tilgængelig, drage fordel af det nye design og forenkle livet om bord, som den nye skuffe under passagersædet med en kapacitet på 2,7 l. den rat Det er bredere og sæder De er langt mere omfattende i deres funktioner og udseende. Fluffy overhovedet er større. De forreste afføring er 20mm lang og førersædet har et nyt system med justerbar i højden (60 mm), og bedst nakkestøtte lumbal justering. også afbrydere mekanisk udseende bedre og føler. Selv om mange helt nye komponenter, fortæller, at de selv har forbedret "økonomisk ligning" den ny duster. Hvordan er det muligt? vi spørger: "fordi meget af det, vi vil se debuterer i resten af spektrum Dacia".

den 4x4 versioner De fortsætter med at opretholde den kommando Qashqai central transmission og Nissan Murano. På Frankfurt Motor Show har det bekræftet, at mekanisk udbuddet vil dreje sig om den 1.5 dCi (90 og 110 hk), 1,2 TCE (125 hk) og 1,6 SCE (110 hk). På sidstnævnte en variant af GPL vil blive tilbudt. Den automatiske gearkasse dobbelt kobling EDC fortsat blive tilbudt som en mulighed. Jeg will be led nå dagslys til at overholde reglerne. Bag de ikke er obligatorisk, og som vi siger, "Dacia filosofi er ikke at give mindre, men ikke mere". Vi sætter et eksempel: Renault er der overflødige knapper eller to eksemplarer. For eksempel med den håndfri kort Renault også de tilbyder knapperne på håndtagene til også at åbne og lukke dørene, men Dacia ingen... denne funktion og har selve kortet. Ud over håndfri kort, gardin airbags, advarsel om blinde vinkler, 360º kamera og automatisk skift af lys, de er også nye elementer hidtil uden fortilfælde i Dacia rækkevidde. den farver for kroppen at blive tilbudt findes allerede i den Palette Group. I stedet fælge de er specifik... akkorder til at designe Dacia.

Forvent ikke en version "Grand" 7 pladser i det nye Duster ... hvoraf endda vi selv havde spekuleret. Eller så fik vi at vide. Vi fremførte at sige, at Dacia skal være enkel, robust, økonomisk og generøst rummelige. Den naturlige marked Dacia De er de segmenter B og C, den mest solgte på verdensplan, hvor de kan afskrive mange salg med sin politik med stordriftsfordele. To generøse tilbud ekstra pladser (som i lodgy) I en duster kræver i høj grad øge sin størrelse og komme ud af disse segmenter, og ikke målet med mærke. De ved præcis, hvor de placerer Dacia.