BMW 216d grand tourer vs Volkswagen Touran 1.6 TDI, minibusser Classy

BMW 216d grand tourer vs 7 sæder Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 sæder i billederBMW 216d grand tourer vs 7 sæder Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 sæder i billederBMW 216d grand tourer vs 7 sæder Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 sæder i billederBMW 216d grand tourer vs 7 sæder Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 sæder i billeder

I forgrunden Volkswagen: den generalist mærke mere anerkendt af pragmatisk og funktionel karakter deres biler. I dag, i tillæg, her repræsenteret ved en ny VW Touran, bygget allerede er på letvægts modulære platform gruppe MQB, det samme for den sidste VW Golf eller Passat, der tager meget af sin teknologi. Det er altid sikkert, men hvor langt det kan udvikle sig selv i dag næsten rund familie med mere end 13 års erfaring fra erhvervslivet?

I baggrunden, start, BMW: den præmie kendte mærke, Omvendt til historisk filosofi følelsesmæssige om biler altid med sportslige gener. Ja, nu fortaler her ved hans familie bil produceret til dato. Ja, fordi hverken den nye BMW X1 og frem for alt også minivan BMW 2-serie Active Tourer repræsenterede en ekstrem udfordring: på trods af at dele BMW fjernet offentliggørelsen samme arkitektur tværgående motor og forhjulstræk, Denne nye Grand Tourer op til 12 centimeter udvider sit Slaget tilføjer ekstra 2 pladser (7 i alt) og konfigurerer den serielle tuning fokusere mere komfort dens hele spektret. Jeg ikke ser dårligt, men til hvilket niveau af komfort ville BMW i sin første store forsøg på familie-niveau? Spørgsmålene i duel for oven, fornemste segment og starter selv fra prisen: den to er omkring 30.000 euro. Og så vil det være som Audi og Mercedes give afkald indtaste.

Highway inviterer dig til at teste BMW 2-serie Active Tourer og Grand TourerBMW 216D grand tourer vs VW Touran: rum

Du ser, er ikke to minibusser flere, så topkvalitet bliver næsten et krav i denne sammenligning. Først åbne en BMW 216d grand tourer at starte, overbevisende. med bedste kvalitet efterbehandling klasse, meget lyse og med mere indvendig højde hukommelse i en bil: op til 99 cm målt. Næsten det synes at have været skabt for basketballspillere, også for meget god benplads i 2. række, ledsaget af store doser af adgang og god modularitet at genopbygge deres plads og sidde selv i 3. række.

BMW 216d grand tourer vs Volkswagen TouranMen det rullende, start "bunden" og Du vil også se hullerne i denne nye BMW Serie 2 Grand Tourer. Først, den store angriber kørselsforhold søjle buet og by er stadig meget synlighed. Den anden sæde serie med den smalleste fortovet Jeg husker også i en bil i de senere år: obligatorisk kassen for at få dine hænder på forskellige sæder (fra 559 euro). Idet nogle dele ikke er helt godt løst, såsom bakker luftfartøjstyperettighederne efter meget omfangsrige og spinkle forreste ryglæn (stjæle fem målte centimeter bagbenene) eller håndtag placeret i og ikke ud til at trække mere komfortabelt og løft fra stammen 3. række, viser, at brug for nogle baggrund arbejde. Især ved sammenligning.

Vi springer nu til Nye Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV. De mest praktiske elementer i BMW 2-serie Gran Tourer har dem, og forbedres: som flere huller op i taget skuffer eller langsgående forskydning af 2. række bestås 13 centimeter i BMW, 20 i Volkswagen. Men det er også Det har mere funktionelle løsninger (der 3 separate sæder i 2. række, skuffer, bakker og gardiner eller seriel) og, med undtagelse af højde, også mere plads. Med 13 centimeter kamp før, Denne VW Touran tilbud samme benplads end BMW, men vital større bredde og en kuffert rekord, op til 100 liter toppen (Mellem 515 og 705 liter, ifølge skyderen række, sammenlignet med 430-575 liter Grand Tourer). Uanset hvor du ser, pålægger VW handel, også i et elegant design, der er til gavn for synlighed, en belastning på mellem 6 og 10 centimeter bredere og lave for let fyldning ... og selv detaljer som genial som en lyd forstærkning system til højttalere til 3. række. Der er ingen tvivl: Volkswagen Touran spiller hjemme.

BMW 216D grand tourer vs VW Touran: Dieselmotorer

Så bringe sorg og quetoca BMW sædvanlige felt: dynamisk. Selvfølgelig erkendelse af, at her også handlede det Serie 2 Grand Tourer helt hjemme, og ikke kun for den velkendte pointe ovenfor, og forhjulstræk: også sDiesel versioner ubirnos deres adgang, i hans tilfælde, en 3 cylindret motor kun 1,5 liter og 116 hk. Andet spørgsmål løst: hvad godt er altid gør BMW.

Med mere end det maksimale drejningsmoment 1,6 TDI 4 cylinder Volkswagen 110 hk Touran, den gennemsnitlige dette BMW 216d grand tourer overraskende, følelse hurtigere også for sin bemærkelsesværdige mere strakt til næsten 5.000 rpm og ved en meget hurtig manuel transmission, selv med dobbelt-udkobling funktion. Derudover med en stor effektivitet, Som det er sædvanligt i BMW (midterste 5,3 l / 100 km målt mod 5.8 i VW Touran), Og en af ​​de stop / start også finere, hvilket ikke er sædvanligt i brand.

Volkswagen Touran og BMW 2-serie Gran TourerUopnåelige for denne BMW 216d i ydeevne Grand Tourer for 1,6 TDI stadig afhaspning fra en skandale Volkswagen emissioner: enten ved hjælp af software eller er allerede Euro6, denne motor ser ud i den seneste tid at miste forcefulness. noget af Touran maskeret af sin ekstreme finhed og blødhed i hele hans regime og for kortere udviklingen BMW til slut at redde sit ansigt i overhaling. Oh, at sprudlende 2.0 TDi 110 hk! Som vi kastede i dag, og mindre ... Under alle omstændigheder, disse organer på familien, forventer ikke nogen reaktion så lyse i ingen så ikke spørge dig, om du kan uploade et skridt magt Hvis du planlægger at bruge bilen med fuld last. Selv i en BMW 216d grand tourer hvis første indtryk af sportslighed, også i en meget direkte måde, så er det tilbage på det, bare et indtryk: er den mindst effektive og adrætte BMW jeg har prøvet. Til en vis grad, normal, men dette engagement ikke oversætte komfort bestemt ikke mere kørekomfort.

BMW 216D grand tourer vs VW Touran: Adfærd

Med altid sikker reaktioner, kroppen af ​​BMW 216d grand tourer går løs, at føle en MPV med højere cabeceos til trin hastighed stød eller masseoverføring faser af start / stop samt med flere trækkraft problemer til pludselige ændringer eller skift i byen støtte accelererende i lavere gear: her, selv, du har lyst til at handle den "selvlåsende" elektronisk førende med svag trækretning.

Selv om denne BMW 216d Gran understøttet Tourer tilbyder en høj greb, betinget af dets fleksibilitet også du opfatter på motortrafikveje kontinuerlig krop roll som forværres af en adresse uden central neutrale punkt, hvilket indebærer den mindste støttehjul tvinger korrekte. Ja, du kan ændre væddemål på sSport USPENSION M (388 €) eller frem for alt en adaptiv suspension (572 €) uden hvilken, helt ærligt, jeg ville ikke købe mig.

Og det er, at før BMW, vender tilbage for at vise en Volkswagen Touran 1.6 TDI at hvis din adaptiv suspension (935 €) Det betyder ikke trække sig næsten en VW Golf, standardreaktioner og allerede har tæt på dem af turisme færdigheder. Glattere og progressiv i sine bevægelser, hjul altid mere poise og en suspension, som er komfortable, krop holder meget bedre i alle situationer. Smide i en mere stabil og hurtig opbremsning, bedre isolering og fra tomgang og føle sig mere naturligt kørsel, ved som er endnu mere adræt, og få en minivan, der kommer igen som en perfekt familie øvelse. Ligesom i dag forventer jeg ikke Volkswagen at nyde mig selv som en BMW M3, BMW Jeg tror, ​​han stadig har familien rejser som alternativ. Og mere foran en Volkswagen Touran med alt for meget kontor i dag.

Du kan også være interesseret i:

7-personers minibusser bruge mindre

Kompakt MPV, der forbruger mindre

5 MPV'er god værdi / pris