Honda Vision 50, nu til salg

Honda Vision 50, nu til salg

Honda har netop annonceret den pris, det vil have på det spanske marked sit nye Honda Vision 50. Til en pris på mest konkurrencedygtige, den nye høj hjul scooter den japanske motorcykel fabrikanten agter at følge hendes storesøster estala Honda Vision 110, som er kommet ind på det kraftigste på listen over salg på det spanske scene.

1.799 euro prisen er blevet fastsat for dette rent by- motorcykel. Det er 200 euro mindre end den Vision 110 versionen, en mere attraktiv mulighed for at nyde de fordele, en producent som Honda kan tilbyde: kvaliteten af ​​materialer og eftersalgsservice som komplet.

ny Honda Vision 50 Den blev præsenteret på Motorcykel Show i Milano 2011 (EICMA) med Honda motorcykler som Honda CBR1000RR 2012 eller Crosstourer. Selv om det er en mere beskeden model for byerne chauffører, der søger billig motorcykel og bil som en erstatning i de store byer, der ikke længere har de fordele, der ligger i Japans mærke. Denne high-hjulet scooter har en drive fire-takts 49 cc og giver en samlet effekt på 3.8 CV levering. Det kan også prale en hjul mellem 14 og 15 inches, sikre større stabilitet.

Dens økonomiske karakter markeres ikke kun efter pris, men også af dens lave forbrug: 1.9 l / 100 km i bymæssig område. Hertil kommer, at denne borger har en motorcykel autonomi registreres i 280 km. Honda Vision 50 er til rådighed på markedet, og har til formål at slutte sig til listerne over bedst sælgende cykler i vores land. Tid til tid.