BMW Active Tourer 225xe: rum og økologi, bevis

BMW 225xeBMW 225xeBMW 225xeBMW 225xe

den Aktiv 225xe Tourer BMW 2-serie Det er en hybrid plug and urban minivan. Det er bemærkelsesværdigt, at enkelt plug-in hybrid MPV der nu i vores marked er BMW. Ikke en negativ, tværtimod, som verden bevæger sig og ikke at gå imod disse ting og meget mere, når huset fortsætter med at tilbyde sin sædvanlige sortiment, men det er stadig overraskende, at det er den eneste ikke og at enten BMW sport, men fordi fælles mærker i minivan produkt er ikke længere tilgængelig en plug-range og endda blot hybrid. Faktum er, at BMW er foran alle med den nye 225 Xe, en plug-in hybrid og firehjulstræk. Hybridisering af dette Serie 2 Aktiv Tourer Det opnås ved at kombinere en tre-cylindret benzinmotor med en elektrisk motor placeret i den bageste. Der er ingen mekanisk forbindelse mellem dem, i stil med det, der gør Peugeot med sin RXH og Volvo med V60, så jo større vanskeligheder med at udviklingen i denne model koordinerer arbejdet i de to mekanikere, der kan arbejde selvstændigt (træk eller fremdrift) eller sammen (4x4). Til dette tilføjer en batteri funktion ekstern belastning, hvorved vis kilometertal til nul emissioner og sikrer, at, som vi skal se i testen, er det mest interessante punkt i denne 225 Xe. Vi forsøger at forstå denne bil, hvilket ikke er let.

Den kombinerer en benzinmotor tre-cylindrede turboladede 136 heste med en elektrisk "store" 65 kW opnå et kombineret output på 224 heste. I modsætning hvad der sker i de fleste hybrider, der er en elektrisk motor knyttet til selve den termiske drev. Hvad gør bly er en generator forret, samt genvinding af energi og starte forbrændingsmotoren i visse situationer har brug for drejningsmoment ved fuld gas fra stilstand, for eksempel, kan du tilføje op til 15,3 mkg til systemet under kortvarigt. Det har en Lithiumionbatteri at, udover at arbejde for hybrid-system, det giver fuldt elektrisk teoretisk autonomi på næsten 30 km, som oprindeligt det indikerede bilen selv. Denne autonomi opnås med en opladningstid 3 timer i en konventionel prop.

BMW 225xe

Den hybride system har BMW 225Xe tre driftstilstande føreren beslutter sig for at blæse på knappen. Som standard sætter Automatisk e-drev, hvor bilen vil bevæge sig op til 80 km / t i elektrisk tilstand, indtil batteriet opbrugt, derfra den elektriske drift vil afhænge ledning, som i en konventionel hybrid. tilstand Max eDrive 2 Series bliver en ren elektrisk, med en begrænset tophastighed til 125 km / t. den måde Gem Batteri Vi kan lade bilen i hybridtilstand samtidig bevare batteriet, for at bruge elektriske rækkevidde, når det passer os. I denne tilstand, hvis batteriet er under 50 procent, er det indstillet til automatisk genoplades ved hjælp af strøm genvinding og varmen motor. Hertil sættes Sport, komfort og Eco Pro sædvanlig, der prioriterer kørestil. I Eco Pro aktiveres også kørsel sejlads, derved forlader bilen i frigear med motoren slukket til forsigtigt at løfte gashåndtaget.

På et Serie 2 Active Tourer konventionel fysisk ændringer i forhold til placeringen af ​​batteriet, der er under bagsæderne. så bænken er fast og højden er reduceret med 4 cm, noget, der ikke involverer stort problem, da de forlader 93 cm til loftet er mere end nok. Stammen mister 30 liter, selvom vigtige er ikke afgørende. dog brændstoftanken passerer fra 51-36 liter.

drift Det er opsigtsvækkende i elektrisk tilstand. Det er som at køre en elektrisk i3; nice, rolige, øko-venlige, med den dynamiske kvaliteten af ​​en hel BMW og rum af en Active Tourer. Med denne finish og detaljer M Sport se det for svært for orienteringen af ​​bilen, men dynamisk forsvarer meget godt. Uden M-pakken sparet 3.246 euro, vi opnår komfort og stabilitet fortsætter med at levere kvalitet. Autonomi med batteri opladet røv normalt omkring i byen de 15- 20 km, afhængigt af vores kørsel. Personligt kunne jeg ikke gøre mere end 17 km i alle test jeg gjorde, alt det normal kørsel, uden at søge den største effektivitet. Med denne afstand i en by som Madrid du har tilovers for dit daglige indsats, forudsat at de ikke transportere levende, claro.Una efter at have udtømt den belastning, ikke overraskende, det begynder at forbruge benzin. Hvis du gør gennemsnittet af de første 100 km styre forbruget under 4 liter uden megen besvær. Den vidunderlige indledende effektivitet viger som du øge afstanden; De er 136 hk elektrisk forsyning i en bil vejer 1.759 kilo kæmpestor og GTI har fordele, så er det ingen overraskelse, du fuldføre 8 liter gennemsnitlige udgifter i normal kørsel. Hvis du også drage fordel af den store magt, der har, udgifterne stiger. Den 225xe bruger mindre brændstof end en benzinmotor på 225 heste uhybridiseret men 2 liter mere end denne samme model med 190 hk motor 220d, hvilket kun er lidt langsommere og har en meget større indbetaling, som double autonomi.

BMW 225xe

Ideelt tage i strømbesparingstilstand (spare batteri) uden for byen eller ringveje og skifte til Max eDrive (el). Det er en simpel operation, der ikke indebærer nogen dovenskab og hjælpe dig forbruge mindre benzin; Dette er grønnere, at ikke billigt, fordi elektricitet er ikke gratis og gøre disse 17 km i elektrisk oversat til euro svæver omkring 1 euro, hvilket er næsten det samme som du gør i brændstofomkostninger under hensyntagen til den gennemsnitlige forbrug, som vi målte i vores tekniske center. Den elektriske funktion giver dig adgang til begrænsede områder i byerne (Eller i visse europæiske byer), hvor du aldrig kunne få i en bil med GTI fordelene ved denne 225 Xe, og det er en af ​​sine største dyder. Derudover være hybrid stik er fritaget for at betale billetten O.R.A. i Madrid, f.eks.

Må ikke se på 225xe hjulstrukne bil, da, selv om det er under 130 km / t, 4x4 er fokuseret på effektivitet. Det er rigtigt, at sikkerhed er et plus og hjælper sving, især når stabilitetskontrol gribe ind, men det meste af tiden fungerer som trækkraft eller fremdrift. Jeg ser i ham en meget specifik anvendelse, en bil er ikke så nyttig for alle, som det er med andre mekaniske, billigere og mere alsidig og kræver ikke et sted at tilslutte. Dens pris er høj, fordi det giver dyr teknologi, og for den sags skyld, BMW tilbyder store, fordi det kan. Vi kan overveje, hvorfor BMW har lavet sådan et plugin hybrid sport versionen, ikke mere "rationel". Svaret findes også i andre mærker: Hvorfor VW hybridisering af en Golf GTI at opnå GTE i stedet for en billigere version? Det er et spørgsmål om pris, fordi i øjeblikket plug-in teknologi er dyrt, og markedet vil gøre meget mening at lave en bil "billige" til en pris af dyre, så et mærke som Toyota eller stikket er hævet til sin populære hybrid-modeller; økonomisk kompensere dem for øjeblikket.

BMW 225xe

Denne bil vil være interesseret, hvis du laver daglige ture på mindre end 100 km og har et sted at sætte den i disse forhold er meget god. Hvis du rejser med ham kan du finde autonomier af 300 km. BMW har formået at gøre effektiv ydeevne, noget forstås i en bil som den 1-serie og ikke en familie-orienteret bil. For at du bedre 218d og 220d anbefaler.

Du kan også være interesseret i:

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Alle elektriske og hybride plug: købsvejledning

PSA elbiler vil have 450 km autonomi

BMW IPerformance: prøv plug-in hybrid BMW

BMW 330E vs VW Passat GTE: to plug-in hybrider, der vender